Gør ligesom Just Eat og løs problemet med parkerings-spildtid og høj CO2-udledning

Siden foråret har vi cyklet rundt og gemt på en hemmelighed. Nu er tiden inde, og vi kan endelig løfte sløret for et af vores allerstørste partnerskaber – Vi er med rank ryg og med ydmyghed i stemmen intet mindre end pavestolte af at kunne afsløre en af vores største samarbejdspartner til dato; Just Eat.

Efter flere gode og dybdegående møder med repræsentanterne fra Just Eat Danmark, landende vores samarbejdsaftale på en bestilling af 250 (to hundrende og halvtreds) elcykler fra Riese & Müller Nevo3 Vario – naturligvis inklusiv specialfremstillet branding – og så blev der ellers jublet som vi gør det på lægterne i Parken, og produktionsapparatet kunne gå i gang.

 

[metaslider id=”6935″]

 

Iværksætterdrømme med grønmobilitet på agendaen

At være iværksætter er ikke noget man kommer sovende til. Det ved grundlæggerne Jerk Lassen, Mobilitets Manager & Partner, og Michael Axelsen, Adm. Direktør & partner. I 2018 besluttede de at satse alt på et bræt, og de gik med store drømme og nedskrevne visioner til opgaven og oprettede Two Wheel Company – ”Mobilitetsbegrebet har ændret sig de seneste år. Ikke mindst den stigende fokusering på grøn mobilitet. Tanken omkring vores virksomhed gik ud på, at vi ville indgå som en del af denne udvikling og byde ind med løsninger med en vision. Vores tilgang var fra starte ikke at følge i kølvandet på udviklingen, men snarre at vi skulle være med til at lede den”, udtaler Jerk Lassen.

Det kan være svært at spå om ens visioner også matcher fremtiden, men man kan gøre sit bedste og håbe på, at man rammer rigtigt og så må man ellers bare krydse fingre. Michael uddyber og fortsætter: “Vi har i snart tre år haft et konstant fokus på at få udviklet og ikke mindst finpudse vores koncept. Det har bl.a. betydet, at vi løbende har udvidet vores medarbejderstab ved at investere i konkrete kompetencer, som matchede vores visioner. Ansættelserne og timingen af disse betød, at da vi blev kontaktet af Just Eat, som på det tidspunkt blot var en potentiel kunde med et stort potentiale, så stod vi faktisk allerede klar til at løfte opgaven”.

“Vi har i snart tre år haft et konstant fokus på at få udviklet og ikke mindst finpudse vores koncept” – Michael Axelsen | Partner & Adm. Direktør

“Da alle aftaler endeligt var faldet på plads og underskrifterne var på sat på papir, så kunne produktionsapparatet ellers gå i gang. Her stod vi så klar som et hold og var forberedt på at løfte i flok – vores interne konstellation af medarbejdere mikset med vores udbud af serviceydelser og opfindelsen af en digitalplatform, viste sig at være nøjagtigt det Just Eat var på udkig efter. Vi er naturligvis beæret over at blive valgt som elcykelpartner og vi ser virkelig frem til et godt samarbejde” afslutter Michael Axelsen, Partner og Adm. Direktør i Two Wheel Company.

In-house serviceafdeling

Et af vores vigtigste aktiver er vores serviceafdeling. Afdelingen er en stor del af vores DNA og den er årsag til at vi kan kvalitetssikre hele serviceleverancen både før, under og efter at kunderne har handlet med os. Det betyder for eksempel også, at vores leverandører roligt kan fremsende enten helt eller delvist samlede elcykler og samtidig have ro i maven, idet de er bekendt med at vores uddannede personale sammenlagt har mere en 60 års erfaring som cykelmekanikere i branchen.

Vores værksted er ikke kun beliggende i vores domicil på Søndre Ringvej 49C i Brøndby, hvor vi også har showroom, vores værksteder er landsdækkende, idet at vi har flere varebiler til at køre rundt i hele landet. Denne faktor spillede og en væsentlig rolle for Just Eat i forhold til at indgå et samarbejde med os:

“Vi har to formål med den her investering: Vi skal spare energi, og vi skal være præcise i leveringen. En elcykel er langt mere fremkommelig end en bil, hvor chaufføren ofte skal bruge tid på at finde parkering” – Morten Boesen | Operations Director, Denmark & Norway

* Børsen mandag d. 13. september 2021 –
“Pizzaen kommer ud med elcykel”

Løbende maintenance af en elcykel er helt generelt en rigtig god idé. Der er selvfølgelig altid den almindelige vedligeholdelse som vi kender det fra vores egen cykel derhjemme som er vigtig, hvor man skal sikre at der er luft i dækkene og kæden er smurt, osv. Men hvad gør man hvis kæden hopper af, forhjulet er punkteret og eller hvis gearskiftet pludselig ikke virker? Alt afhængig af hvilken slags serviceaftale man indgår med os, så er det selvfølgelig noget vi kan hjælpe med og vi håndterer altid vores skadesanmeldelser så hurtigt vi kan.

Vores koncept bygger på et ønske om, at vi kan rykke ud i hele landet med relativ kort varsel. Så hurtigt, at det i hvert fald ikke påvirker cyklernes nede tid. For os handler et samarbejde som dette, at servicen er i top og at elcyklerne er så driftsikre som muligt.

Elcyklens solide hastighed, lette fremkommelighed og serviceenheden er da også et af argumenterne, hvis man spørger Morten Boesen; “El-cyklerne er først og fremmest fossilfri. El-cyklerne er til byerne – midtbys hvor bilerne har reduceret fremkommelighed og lang parkeringstid. Her forventer jeg at el-cyklerne vil være bilen overlegen også i ren drift”.

 

[metaslider id=”7217″]

 

Kuréren opretter selv skadesanmeldsen

Maden skal bringes frem til kunden så hurtigt som muligt, men uheldet kan være ude, og elcyklerne “nede tid” skal være så lav som overhovedet muligt. Derfor, og i denne konkrete case, så udviklede vi blandt andet en digital platform, som skulle gøre skadesanmeldelserne og de lavpraktisk håndteringer af disse informationer, enormt simpel og brugervenligt.
Læs mere omkring vores digitale platform længere ned i afsnittet.

GPS-Tracker i alle elcyklerne

Med en flåde på 250 elcykler, så er det selvsagt et must at kunne have et digitalt overblik over alle ens aktiver. Derfor er alle elcyklerne blevet udstyret med GPS’er fra vores leverandør, som med deres app til både mobil og browser, gør det yderst nemt og bekvemmeligt at have med at gøre. Der er flere fordele ved at have GPS i elcyklerne, udover at det gør det nemmere at finde elcyklerne igen, ved et eventuelt tyveri. Overblikket kan også kortlægge ruter, antal kørte kilometer og på den måde bidrage til spændende data, som senere kan analyseres. Viden, som er yderst værdifuld, når man hele tiden har et ønske om at forbedre sig og optimere sine processer.

In-house digital marketing/branding afdeling

Vores gennemgribende genskab til vores leverandørers produkter og de enkelte elcyklers detaljer og krummelurer giver os en fordel når det handler om at skulle brande elcyklerne. Det betyder også, at vi i denne konkrete case hjalp Just Eat med at finde udvikle, designe og finde det helt rigtige udtryk som elcyklerne skulle have.

Derudover, så bistod vi også med ansvaret for at få tilvejebragt den helt rigtige farve på folien, og ikke mindst monteringen/påsætningen af folien.

[metaslider id=”7179″]

Log in with your credentials

Forgot your details?