Service - Two Wheel Company

Få mere information omkring Service af elcykler

Autoriseret mobil serviceordning efter eget ønske og lokation

Two Wheel Company har etableret en mobil serviceordning med en ambition om at være markedets bedste. Hvert halve år kommer vi ud til firmaet og sørger igennem vores service for, at elcyklen kommer og er i topform via gratis udskiftning af alle sliddele, opdatering af software og meget mere. Se venligst servicespecifikationerne under linket til Servicetjek nederst på siden.

En teknisk afdeling der holder cyklerne i topform

Servicen udføres af professionelle mekanikere på firmaets adresse, så løsningen bliver optimal for medarbejderne. Vi kontakter vores kunder i god tid inden et forestående servicetjek. Som minimum følger vi kravene til service fremsat af Brancheforeningen Danske cykelhandlere.

Service på firmaadressen

Hvert halve år kommer vores professionelle mekanikere ud til firmaet og sørger for at elcyklen er i topform. Det sker via gratis udskiftning af alle sliddele, opdatering af software og meget mere. Konceptet omtaler vi som “Mobil service”.

Individuel service

Hver gang vi leverer en elcykel sørger vi for individuelle tilpasninger af elcyklen, tekniske instruktioner ved leveringen, samt efterfølgende online service.

Praktiske informationer

Når man køber en elcykel, går man lige skridtet videre end ved køb af den alm. cykel. Elcyklen købes ofte fordi man har et transportbehov der skal dækkes. Den kan endda i nogle tilfælde fungere som familiens bil (Ladcyklen) eller som bil nr. 2. Derfor kræver denne type cykel ekstra opmærksomhed i forhold til servicering. Vi mener en elcykel typisk skal serviceres minimum 2 gange årligt udover den almindelig vedligeholdelse så som vask, smøring mv.

Det korte svar er ja. Vores elcykel sortiment varierer naturligvis i pris, men et parameter har hele tiden været at have elcykler med bedst mulige udstyrsdele. Vi har dog kunder som ønsker den ultimative anti-punkterings beskyttelse, og til dem har Schwalbe udviklet et E-plus Marathon dæk. Dette har af Schwalbe fået karakteren 7, på deres egen 1 – 6 skala. Vi tilbyder en byttepris på kr. 800,- for skift af begge dæk inden levering.

I Two Wheel Company har vi udarbejdet en app som aktiveres via enten NFC chip eller QR kode. Denne giver medarbejderen en hurtig gennemgang af elcyklen, og kan således svare på relevante spørgsmål der måtte opstå inden brug.

Der er grundlæggende to typer af elcykler. En alm. elcykel som assisterer op til 25 km/t. Denne betragtes lovmæssigt som en alm. cykel. Dette kan både være som Citybike, Mountainbike, foldecykel eller i en helt fjerde form. Herudover findes der en såkaldt Speed Pedelec. Denne type elcykel assisterer op til 45 km/t og kræver en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne cykel betragtes som en knallert 30 af færdselsstyrelsen.

null

Snak med en ekspert

Two Wheel Company's dedikerede eksperter sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have.Kontakt vores eksperter »
null

Book et møde

Ønsker du at vi tager en uforpligtende dialog, så lad os gerne vide lidt om hvornår du har tid til at mødes.Find en mødedato »

©2021 - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?