Hjemmepleje

Grøn transport til hjemmeplejen

Vi supporterer hjemmeplejen med skræddersyede elcykelløsninger, så medarbejderne og borgerne har markedets mest fleksible og mobile transportform til rådighed. Få følgende fordele:

  • Aflastning til de cyklende medarbejdere, der i forvejen har et hårdt fysisk arbejde
  • En konkret styrkelse af den grønne omstilling
  • Øget arbejdsglæde og trivsel samt masser af frisk luft i hverdagen

Vi har stor erfaring med elcykelløsninger til hjemmeplejen og vil glæde os til at indgå i en værdiskabende dialog med jer.

Udfordringer / Tendenser i branchen

Mange medarbejdere i hjemmeplejen er vant til at bruge cyklen, når de skal fra borger til borger. Men belastningen fra cykelturen, der godt kan løbe op i 15-20 km på en arbejdsdag, er, oveni det hårde fysiske arbejde med borgerne, for stor.

Med en elcykel lettes transporten markant, og det vil simpelthen give ekstra luft i programmet, som kommer borgerne til gavn.

Vi har erfaret, at muligheden for brug af elcykel simpelthen giver mere lyst til at tage cyklen, også selvom det blæser. Hvorfor ikke støtte op om medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel via mere motion og frisk luft – uden at det bliver for fysisk hårdt over en samlet arbejdsdag?

Elcykler til medarbejderne fører helt naturligt til færre af hjemmeplejens biler på vejene. Det gør det til et grønt alternativ til transport ud til borgerne, og derudover er en elcykelflåde grundlæggende billigere i drift end løbende indkøb og reparationer af bilparken.

En anden fordel er hastigheden. Selv på en almindelig cykel kommer medarbejderne ofte hurtigere frem til borgeren end i bil, da man undgår biltrafikken og kan gøre brug af genveje på cykelstierne.

Er du klar til at give dine medarbejdere aflastning i hverdagen – og støtte Danmarks kamp for at blive mere bæredygtig? Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Gå til sektion 2 og bliv klogere på det praktiske omkring elcykelløsningerne, eller kontakt vores kundeservice direkte for mere info

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?