Cykel via lønnen
Få ny cykel gennem virksomheden – betalt via lønnen
Nu kan du som arbejdsgiver hjælpe med den perfekte grønne transportløsning: Virksomheden betaler den månedlige ydelse, som dækker leasing af cykel til medarbejderen – samt fuld service og forsikring.
Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning, som trækkes automatisk over lønnen. Medarbejderen kan frit bruge cyklen – og virksomheden tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen en grøn, fleksibel og effektiv transportmulighed.
Fri Cykel over lønnen – leasingprodukt
Fri Cykel over lønnen er individuelt tilpasset dit behov. Vi har skabt et attraktivt leasingprodukt, som dit firma nemt og enkelt kan benytte.
Vi har indgået partnerskaber med nogle af Danmarks største og mest anerkendte leasing- og finansieringsselskaber og sammensat en attraktiv løsning til leasing af elcykel via lønnen.
Service af Fri Cykel
Vi tilbyder markedets førende serviceordning via vores kørende værksted.
Service og reparationer udføres af erfarne teknikere med fuld fokus på at give den bedste kundeservice.
Servicen foretages altid på virksomhedens adresse. Det er nemt og enkelt – for alle parter.
Forsikring af Fri Cykel
Vores forsikringsløsning dækker vores Fri Cykel koncept fuldt ud.
Vi har indgået aftale med Tryg Forsikring om en særlig ordning, som er markedets bedste for brugerne.
Høj dækning, lav præmie og lav selvrisiko – alt det, man ønsker af en forsikring.
Priseksempler på Fri cykler
Praktiske informationer
Ja leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en on-site serviceaftale hvor vi kommer til virksomheden og servicer elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse. Udover serviceaftale inkluderer vi også fuld forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner Tryg. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri og har en lav selvrisiko på kun kr. 1.000,-
Ja. Når din virksomhed leaser eller køber en elcykel til medarbejderen, skal han/hun beskattes af godet. I og med man ikke kan bevise at cyklen kun benyttes arbejdsmæssigt, kræver Skat at medarbejderen beskattes.
Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms, koster ca. kr. 1.000,- inkl. pr. måned inklusiv leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.
Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.
I første omgang afhænger det af virksomhedens økonomiske situation. Vores leasingpartnere vurderer om virksomheden bør lægge en udbetaling i forbindelse med leasing af en elcykel. Det sagt så ser vi flere virksomheder vælge at lægge en udbetaling uagtet det ikke kræves. En udbetaling nedsætter nemlig det beløb virksomheden skal have finansieret, og giver dermed en lavere månedlig leasingydelse.
Vi anbefaler at lease i 24 eller 36 måneder. Således holdes leasingydelsen på et rimeligt niveau. Det er dog muligt at lease fra 12 måneder til 48 måneder. Ved 48 måneders leasing skal virksomheden selv indestå for restværdien, hvilket betyder at de er forpligtet til at tilbagekøbe elcyklen til på forhånd aftalt pris efter endt leasing.
Der er her to muligheder. Første mulighed går på at virksomheden vælger at indestå for restværdien, hvilket betyder at de forpligter sig til at tilbagekøbe elcyklen efter endt leasingperiode. Dette ser vi ofte hvis virksomheden mener de kan bruge cyklen efter leasingperioden. Især de store el-lad elcykler som benyttes til service eller udbringning leases på denne måde. Denne type leasing kalder finansiel leasing. Den anden mulighed er hvis virksomheden vælger at returnere elcyklen efter endt leasingperiode. Dette kaldes operationel leasing og vælges ofte, hvis virksomheden ønsker at være opdateret med nyeste elcykelmodeller så vidt muligt og ikke bekymre sig om den ”gamle” model.
Hos Two Wheel Company er serviceaftalen inkluderet i leasingen og er en on-site aftale. Det betyder at servicering foregår på virksomhedens adresse uagtet hvor i landet virksomheden ligger. Om virksomheden leaser én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på virksomhedens adresse. Vi servicerer fuld ud og aftalen dækker al arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Antal servicebesøg afhænger af leasingaftalens længde. Der serviceres f.eks. 4 gange i forbindelse med en 24 måneders leasingaftale og 5 gange ved en 36 måneders leasingaftale.
Vi er stolte af vores aftale med Tryg forsikring, hvor vi kan tilbyde en All Risks forsikring til lav månedlig ydelse og en fast selvrisiko på kun kr. 1.000,-. En All Risks forsikring kan sammenlignes med en kaskoforsikring, hvor evt. beskadigelse, hærværk og tyveri er dækket. Vi sender gerne kopi af betingelserne hvis ønsket.
En elcykel som arbejdsgiver stiller til fri rådighed for den ansatte til privat brug, herunder til befordring mellem hjem og arbejde, skal beskattes, medmindre elcyklen udelukkende stilles til rådighed for erhvervsmæssig befordring (Statsskatteloven §4, Ligningsloven §16).
Anvendes elcyklen privat medfører det fuld beskatning af godet. Anvendes elcyklen udelukkende til kørsel mellem bopæl og fast arbejdsplads, er der tale om arbejdsgiver betalt transport (fri befordring), hvilket som udgangspunkt kun beskattes, hvis den ansatte samtidig modtager befordringsfradrag.
Dog skal den ansatte beskattes i og med han/hun ikke kan bevise, at elcyklen ikke benyttes privat når den er placeret ved, på eller i forbindelse med bopælen.