Løsninger - Two Wheel Company

Skab overblik over løsninger og muligheder

Fri Cykel

Køb en elcykel via lønnen

Nu kan arbejdsgiveren hjælpe med til en den perfekte løsning. Firmaet betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing, samt fuld service og forsikring. Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning som trækkes automatisk over lønnen. Medarbejderen kan frit disponere over elcyklen, og firmaet tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen ekstra livskvalitet.

Bliv klogere

Medarbejdercykel

Privatkøb med firmafordele

Firmaer kan nu på en helt ny måde hjælpe deres medarbejdere til rigtigt gode elcykel løsninger. Uden at det koster firmaet noget. Igennem en firmaaftale med Two Wheel Company kan medarbejderne opnå store rabatter på elcyklerne, samtidig med at de får adgang til gratis service, som foretages på firmaadressen, så det hele gøres nemt. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så firmaet ikke er involveret i det økonomiske.

Bliv klogere

Firmacykel

Er medarbejderne ofte ude af huset til møder og kundebesøg?

Er firmaets medarbejdere ofte ude af huset til møder og kundebesøg, kan en Møde elcykler effektivisere transporttiden, give motion til krop og sjæl og spare miljøet for brændstof.

Bliv klogere

El-ladcykel

Skræddersyet til erhverv

Den grønne omstilling og de generelle behov for ny logistik åbner nye muligheder for gode erhvervsløsninger med elcykler. Specielt i storbyerne sætter tæt trafik og dårlige og dyre parkeringsforhold skub i udviklingen, og Two Wheel Company har derfor udviklet løsninger, som kan skræddersyes til erhvervskunderne.

Bliv klogere
question-mark

Svært at vælge?

Vi ved af erfaring, at det til tider godt kan virke uoverskueligt, når man skal vælge. Derfor er du meget velkommen til at ringe til en af vores dygtige eksperter og få hjælp og vejledning.


Log in with your credentials

Forgot your details?