Få overblik over Cykelordningerne her

Hvad end cyklerne skal bruges til privat- eller erhvervsmæssig brug, så står vi klar til at hjælpe. Under hver løsning har vi samlet vores viden til, hvordan man bedst kommer i gang og hvilke overvejelser man bør gøre sig.

question-mark

Svært at vælge?

Vi ved af erfaring, at det til tider godt kan virke uoverskueligt, når man skal vælge et nyt transportmiddel. Derfor er du meget velkommen til at ringe til en af vores dygtige eksperter og få hjælp og vejledning.

En kort introduktion til de forskellige løsninger

Nu kan virksomheder på en helt ny måde hjælpe deres medarbejdere med en elcykelordning, som ikke koster virksomheden noget. Igennem en firmaaftale med Two Wheel Company kan medarbejderne opnå rabatter på elcyklerne, samtidig med at de får adgang til service (tilkøb), som foretages på firmaadressen. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så firmaet ikke er involveret i det økonomiske. Det kalder vi Medarbejdercykel.

Nu kan arbejdsgiveren hjælpe med til en den perfekte løsning. Virksomheden betaler den månedlig ydelse, som dækker leasing, serviceaftale on-site og kaskoforsikring. Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning som trækkes automatisk via lønnen. Medarbejderen kan frit disponere over elcyklen, og virksomheden tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen ekstra livskvalitet.

Log in with your credentials

Forgot your details?