Skab overblik over løsninger og muligheder

Hvad end cyklerne skal bruges til privat- eller erhvervsmæssig brug, så står vi klar til at hjælpe. Under hver løsning har vi samlet vores viden til, hvordan man bedst kommer i gang og hvilke overvejelser man bør gøre sig.

question-mark

Svært at vælge?

Vi ved af erfaring, at det til tider godt kan virke uoverskueligt, når man skal vælge et nyt transportmiddel. Derfor er du meget velkommen til at ringe til en af vores dygtige eksperter og få hjælp og vejledning.

En kort introduktion til de forskellige løsninger

Firmaer kan nu på en helt ny måde hjælpe deres medarbejdere til rigtigt gode elcykel løsninger. Uden at det koster firmaet noget. Igennem en firmaaftale med Two Wheel Company kan medarbejderne opnå store rabatter på elcyklerne, samtidig med at de får adgang til gratis service, som foretages på firmaadressen, så det hele gøres nemt. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så firmaet ikke er involveret i det økonomiske.

Nu kan arbejdsgiveren hjælpe med til en den perfekte løsning. Firmaet betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing, samt fuld service og forsikring. Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning som trækkes automatisk over lønnen. Medarbejderen kan frit disponere over elcyklen, og firmaet tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen ekstra livskvalitet.

Log in with your credentials

Forgot your details?