Din mobile cykelservice – En autoriseret serviceordning på virksomhedens adresse

Two Wheel Company har etableret en serviceordning, hvor vi kører ud til arbejdspladsen og giver din elcykel en kærlig hånd – vores ambition er at levere markedets bedste mobile cykelservice.

Hyppigheden af vores besøg afhænger af hvilken aftale man har indgået, men uanset hvad, så kommer vi ud til firmaet og så sørger vi for at elcyklen kommer i topform. Serviceaftalen indeholder gratis udskiftning af alle sliddele, opdatering af software og meget mere.

Se venligst servicespecifikationerne under linket til Servicetjek nederst på siden.

En teknisk afdeling der holder cyklerne i topform

Servicen udføres af professionelle mekanikere på virksomhedens adresse – på den måde undgår man at skulle undvære sin elcykel.

Vi følger selvfølgelig kravene til service fremsat af Brancheforeningen Danske Cykelhandlere.

Simpelt booking system

Det er vigtigt at ens elcykel er i topform. Derfor, så skal man som kunde hos Two Wheel Company huske at booke et servicetjek.

Man booker selv sit servicetjek via Bestil Service.

Læs mere her.

Individuel service

Hver gang vi leverer en elcykel sørger vi altid for, at elcyklen er individuelt tilpasset så den passer til ens højde og drøjde. Samtidig gennemgår vi også de tekniske instruktioner ved leveringen, så man sikkert kan bruge sin elcykel.

Hvis man efterfølgende er i tvivl eller har konkrete spørgsmål, så står vi naturligvis altid til rådighed mandag til fredag mellem kl. 09:00 – 16:00.

Praktiske informationer

Når man køber en elcykel, går man lige skridtet videre end ved køb af den alm. cykel. Elcyklen købes ofte fordi man har et transportbehov der skal dækkes. Den kan endda i nogle tilfælde fungere som familiens bil (Ladcyklen) eller som bil nr. 2. Derfor kræver denne type cykel ekstra opmærksomhed i forhold til servicering. Vi mener en elcykel typisk skal serviceres minimum 2 gange årligt udover den almindelig vedligeholdelse så som vask, smøring mv.

Det korte svar er ja. Vores elcykel sortiment varierer naturligvis i pris, men et parameter har hele tiden været at have elcykler med bedst mulige udstyrsdele. Vi har dog kunder som ønsker den ultimative anti-punkterings beskyttelse, og til dem har Schwalbe udviklet et E-plus Marathon dæk. Dette har af Schwalbe fået karakteren 7, på deres egen 1 – 6 skala. Vi tilbyder en byttepris på kr. 800,- for skift af begge dæk inden levering.

Der er grundlæggende to typer af elcykler. En alm. elcykel som assisterer op til 25 km/t. Denne betragtes lovmæssigt som en alm. cykel. Dette kan både være som Citybike, Mountainbike, foldecykel eller i en helt fjerde form. Herudover findes der en såkaldt Speed Pedelec. Denne type elcykel assisterer op til 45 km/t og kræver en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne cykel betragtes som en knallert 30 af færdselsstyrelsen.

Log in with your credentials

Forgot your details?