Vi er alle ansvarlige for en mere bæredygtig fremtid.

Two Wheel Company A/S har lige som alle andre virksomheder, et socialt ansvar at leve op til; stort som småt.

Med en ambition om, at levere elcykler til erhvervslivet, ligger det i vores DNA, at tænke mere bæredygtigt og derfor er vi også stolte af, at kunne fremhæve nogen af vores tiltag.

Vi investerer naturligvis i fremtiden

Og prøver selvfølgelig konstant at være vores bæredygtige ansvar bevidst. Som et led i den grønne omstilling, fylder den digitale del, også en hel del mere og netop derfor giver det god mening, at vi indgår i fællesskabet om Co2 neutrale websites.

Læs mere om projektet på https://www.ingenco2.dk/vores-projekter

Se vores certifikat: https://www.ingenco2.dk/certificate/6896/da

Miljøvenlig pakning

Hvorfor bruge mere indpakning end nødvendigt? Langt de fleste af vores cykler ankommer i genanvendeligt pap, til gavn for miljøet.

Ligeledes afhenter mange af vores kunder, deres cykler i vores showroom. Derfor støtter vi naturligvis op om initiativet vedrørende miljøvenlig pakning.

Læs mere om projektet på: https://miljoevenlig-pakning.dk/om-miljoevenligpakning/

Etik Online

Vi sidestiller vores brugeres informationer med privat ejendel, som de selv skal kunne bestemme over – og sørger generelt for at handle etisk online. Både forretningsmæssigt og menneskeligt.

Spar På Vandet

Hvorfor bruge mere vand end nødvendigt? Vi sparer på vandet i alle vores aktiviteter – både medarbejder- og kunderelateret.

Sikker Browsing

Vores bruger skal altid kunne følge sig trygge på hjemmesiden. Derfor støtter vi op om sikker browsing.

Den ansvarlige CO2 venlig julegave

Vi har valgt at skippe vinen, fragten og papemballagen i år. I stedet har vi, i vores kunders navn, doneret 250 træer i samarbejde med EcoTree, som bidrag til den store CO2 fangst. EcoTree sørger for, at de bliver plantet i deres skov i Kalundborg, hvor de løbende vil vokse sig store og stærke, alt imens de arbejder hårdt for at opretholde og støtte den lokale biodiversitet og gøre Danmark til et bedre sted at være.

Dette valg af alternativ julegave kommer ikke ud af det blå. Vi har faktisk gang i en masse, som skal hjælpe os med at gå forrest og sætte det eksempel, vi synes mangler i branchen. Vi vil være dem, der tør, gør og viser vejen, så andre kaster sig ud i det samme. Vi vil gøre vores for, at både Danmark og resten af verden bliver et endnu bedre sted at være.

Se certifikatet på: https://twowheelcompany.com/wp-content/uploads/2021/06/twowheel-ecotree-certifikat-dec-2022.pdf

Læs mere om projektet på: https://ecotree.green/

Log in with your credentials

Forgot your details?