Elcykler med lad til erhverv

Brug el-ladcykler til din forretning

Den grønne omstilling og de generelle behov for ny logistik åbner nye muligheder for gode erhvervsløsninger med elcykler. Specielt i storbyerne sætter tæt trafik og fordyrende parkeringsforhold skub i udviklingen.

Her hos Two Wheel Company har vi et ønske om at være landets førende indenfor el-ladcykler til erhverv og vi har derfor udviklet løsninger, som kan skræddersyes til erhvervskunder som ønsker at cykle med på den grønne bølge.

Brug cyklen til udbringning og servicebesøg

Med vores udbud af el-ladcykler har vi mulighed for at skræddersy løsninger til en lang række erhvervsmæssige formål, hvad enten der er brug for plads til varer, værktøj eller udstyr.

El-ladcyklen viser vejen frem

 

I byerne kommer du som regel hurtigere frem på cykel end i bil – benytter du en elcyklen, går det endnu hurtigere og du får typisk også cyklet flere kilometer end på en almindelige cykel.

 

Det en oplagt mulighed at få brandet sin elcykel – det hjælper vi gerne med – så kan man også vise omverdenen, at ens virksomhed er forrest i feltet og gør en indsats for miljøet.

Frit valg og mange muligheder

Vi tilbyder forskellige typer af elcykler som vi skræddersyr efter de enkelte erhvervsbehov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for præcis dit firma.

”Alt-i-én” løsningen

For at gøre det let for firmaet, bruger vi en model hvor ét månedligt beløb dækker leasing, service og forsikring. Vi tager os af alt det som holder elcyklen i topform og sikrer medarbejderen hvis uheldet er ude i form af hærværk eller tyveri af elcyklen.

null

Leasing

Et attraktivt finansielt produkt individuelt tilpasset dine behovForstå leasing »
null

Service

En autoriseret mobil service ordning efter eget ønske og lokationAlt om service »
null

Forsikring

En sikker løsning der dækker hvis uheldet skulle være udeHvad dækkes »

Priseksempler på el-ladcykler til erhverv

Jensen Svajer

  • Pris på cykel 21.900 kr.
  • Leasing pr. md. 617 kr.

* Eksemplerne er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv at overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi.

Urban Arrow Cargo L “Flightcase”

  • Pris på cykel 49.475 kr.
  • Leasing pr. md. 1.298 kr.

* Eksemplerne er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv at overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi.

XCYC Work 2.0

  • Pris på cykel 42.799 kr.
  • Leasing pr. md. 1.350 kr.

* Eksemplerne er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv at overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi.

ANBEFALINGER

Det siger vores kunder om os

“Vi er fuldt ud tilfredse med den service, vi har oplevet hos Two Wheel Company. Vi havde et specielt behov til en elcykel, og vi havde derfor brug for rent fysisk at prøve de forskellige modeller. Det var ikke noget problem hos Two Wheel Company, hvor vi var inde og prøve modellerne – vi fik tilmed fik lov til at låne en med hjem i et par dage. Den efterfølgende har servicen ligeledes været høj, og vores næste el-ladcykel køber vi også her”.

 

Tim Jepsen
Team Rengøring A/S
www.teamren.dk

“Two Wheel Company har fra første dag givet os en eksemplarisk service! De er altid let tilgængelige og hjælpsomme når vi har brug for det. TWC har taget positivt imod alle de udfordringer, vi har givet dem, og de har bestået alle tests! Vores muligheder for at teste elcykler har været uvurderlige. Vi giver TWC de bedste anbefalinger!”.

 

Paul Blakemore
Founder and COO
www.chainge.dk

Praktiske informationer

Begge typer fungerer fint i pendler øjemed, men der er dog fordele ved rem, så som mindre vedligeholdelse og bedre holdbarhed. En kæde skiftes typisk efter 2.500 km, hvis den vedligeholdes i perioden. En rem derimod har en levetid på op til 10.000 km, og i visse tilfælde mere. Denne skal kun skylles og børstes ren fra tid til anden. Dog er en rem også dyrere at skifte end alm. kæde.

Ja leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en on-site serviceaftale hvor vi kommer til virksomheden og servicer elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse. Udover serviceaftale inkluderer vi også fuld forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner Tryg. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri og har en lav selvrisiko på kun kr. 1.000,-

Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms, koster ca. kr. 1.000,- inkl. pr. måned inklusiv leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.

Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.

I første omgang afhænger det af virksomhedens økonomiske situation. Vores leasingpartnere vurderer om virksomheden bør lægge en udbetaling i forbindelse med leasing af en elcykel. Det sagt så ser vi flere virksomheder vælge at lægge en udbetaling uagtet det ikke kræves. En udbetaling nedsætter nemlig det beløb virksomheden skal have finansieret, og giver dermed en lavere månedlig leasingydelse.

Vi anbefaler at lease i 24 eller 36 måneder. Således holdes leasingydelsen på et rimeligt niveau. Det er dog muligt at lease fra 12 måneder til 48 måneder. Ved 48 måneders leasing skal virksomheden selv indestå for restværdien, hvilket betyder at de er forpligtet til at tilbagekøbe elcyklen til på forhånd aftalt pris efter endt leasing.

Der er her to muligheder. Første mulighed går på at virksomheden vælger at indestå for restværdien, hvilket betyder at de forpligter sig til at tilbagekøbe elcyklen efter endt leasingperiode. Dette ser vi ofte hvis virksomheden mener de kan bruge cyklen efter leasingperioden. Især de store el-lad elcykler som benyttes til service eller udbringning leases på denne måde. Denne type leasing kalder finansiel leasing. Den anden mulighed er hvis virksomheden vælger at returnere elcyklen efter endt leasingperiode. Dette kaldes operationel leasing og vælges ofte, hvis virksomheden ønsker at være opdateret med nyeste elcykelmodeller så vidt muligt og ikke bekymre sig om den ”gamle” model.

Hos Two Wheel Company er serviceaftalen inkluderet i leasingen og er en on-site aftale. Det betyder at servicering foregår på virksomhedens adresse uagtet hvor i landet virksomheden ligger. Om virksomheden leaser én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på virksomhedens adresse. Vi servicerer fuld ud og aftalen dækker al arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Antal servicebesøg afhænger af leasingaftalens længde. Der serviceres f.eks. 4 gange i forbindelse med en 24 måneders leasingaftale og 5 gange ved en 36 måneders leasingaftale.

GPS tracking ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb eller leasing af GPS løsning inkluderes 1 år abonnement. Priser fra kr. 1.280,00 ekskl. moms inkl. montering.

Der er ofte brug for en ladeløsning når virksomheden enten køber eller leaser elcykler til brug for medarbejderne. De såkaldte møde elcykler. Vi har en ladeskinne som nemt sættes op i virksomhedens cykelkælder eller reception. Vores el-installatør monterer den også, hvis virksomheden ikke har egen tilknyttet.

.

Lad elcykler vil oftest have det formål, at de er stillet til rådighed for de ansatte med henblik på arbejdsrelateret befordring. I givet fald beskattes de ansatte ikke af den slags anvendelse.

Privatkørsel på Lad elcykler skal beskattes jvf. reglerne for Fri elcykel.l

Lad elcyklerne skal som udgangspunkt have fast base i virksomheden eller en af dens filialer m.v. Den ansatte kan benytte Lad elcyklen via hjemmeadressen, dersom cyklen efterfølgende benyttes direkte til et aftalt arbejdssted/arbejdssteder. Dette svarer til arbejdsrelateret anvendelse.

Log in with your credentials

Forgot your details?