Enkel leasing af ladcykler – skræddersyet løsning

Lease nemt el-ladcykler med vores full-service løsning

I mange år har vi arbejdet på at skabe landets bedste løsning til leasing af ladcykler. En løsning, der kan skræddersyes til alle dem, der ønsker at cykle med på den grønne bølge.

Og den løsning tilbyder vi nu til dig – skræddersyet til at møde netop de behov, du har, til din næste el-ladcykel.

Service på ladcyklen inkluderet i ydelsen

Leasing af ladcykler hos os inkluderer løbende service i den månedlige ydelse. Vores erfarne cykelmekanikere sørger for alle reparationer og serviceeftersyn, så din nye elcykel altid er i topform.

Service er vigtigt for cyklens helbred – af flere årsager:

  • Regelmæssig vedligeholdelse forlænger elcyklens levetid.
  • Løbende justeringer og softwareopdateringer sikrer, at din cykel altid kører optimalt.
  • Al service og reparation udføres på din arbejdsplads, så oplevelsen er så gnidningsfri som muligt for dig.

Kontakt os gerne på +45 31 33 20 00 for mere information om service ifbm. leasing af ladcykler.

Lease el-ladcykler bygget til udbringning og servicebesøg

 

Lease din ladcykel hos os og få glæde af vores fordelagtige leasingaftaler og førende udvalg af elcykler til erhvervsbrug. Vores løsninger passer perfekt til dig, der f.eks. driver udbringings-virksomhed, servicevirksomhed eller håndværksvirksomhed.

 

Vi vil være dit foretrukne valg til leasing af ladcykler – og vi ved, at det mål kun går i opfyldelse med fremragende kundeservice og markedets bedste elcykler.

 

Og hvilke elcykler er det så? Jo, gå f.eks. på opdagelse blandt vores herre-elcykler, dame-elcykler og speed pedelecs.

Lease en ladcykel – og spring let og elegant trafikken over

Den grønne omstilling skaber et naturligt behov for nem leasing af ladcykler. Specielt i storbyerne sætter tæt trafik og dyr parkering skub i udviklingen – og derfor går vi forrest i kampen for at gøre det nemt at lease en effektiv og lækker ladcykel.

I byerne kommer du ofte hurtigere frem på cykel end i bil – og benytter du en ladcykel, går det endnu hurtigere. Derudover får du typisk cyklet flere kilometer end på en almindelig cykel.

Aktiviteten på cyklen giver desuden en naturlig synlighed i bybilledet. Som virksomhed er det derfor en oplagt mulighed at få brandet elcyklerne – og det hjælper vi gerne med via vores in-house designafdeling.

Med en stilren branding af din elcykelflåde kan du samtidig vise omverdenen, at din virksomhed går forrest i den grønne omstilling.

”Alt-i-én” løsningen til leasing af ladcykler

Vi har udviklet en prismodel, hvor ét fast månedligt beløb dækker leasing, service og forsikring – simpelthen for at gøre det nemt og overskueligt for dig.

Vi tager os af alt det, som holder elcyklen i topform – og sikrer dermed medarbejderen, hvis uheldet er ude i form af hærværk eller tyveri af elcyklen.

null

Leasing

Et attraktivt finansielt produkt individuelt tilpasset dine behovForstå leasing »
null

Service

En autoriseret mobil service ordning efter eget ønske og lokationAlt om service »
null

Forsikring

En sikker løsning der dækker hvis uheldet skulle være udeHvad dækkes »

Priseksempler på leasing af elcykler til erhverv

Normalpris: 25.440kr.
Leasing pr. md. 1122 kr.

*Eksemplerne er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv at overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi.

Priserne er inkl. service og forsikring.

Normalpris: 47.090kr.
Leasing pr. md. 1723 kr.

*Eksemplerne er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv at overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi.

Priserne er inkl. service og forsikring.

Normalpris: 55.120kr.
Leasing pr. md. 2084 kr.

*Eksemplerne er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv at overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi.

Priserne er inkl. service og forsikring.

ANBEFALINGER

Det siger vores kunder om os

“Vi er fuldt ud tilfredse med den service, vi har oplevet hos Two Wheel Company. Vi havde et specielt behov til leasing af elcykler, og vi havde derfor brug for rent fysisk at prøve de forskellige modeller. Det var ikke noget problem hos Two Wheel Company, hvor vi var inde og prøve modellerne – vi fik tilmed lov til at låne en med hjem i et par dage. Den efterfølgende har servicen ligeledes været høj, og vores næste el-ladcykler leaser vi også her”.

 

Tim Jepsen
Team Rengøring A/S
www.teamren.dk

“Two Wheel Company har fra første dag givet os en eksemplarisk service! De er altid let tilgængelige og hjælpsomme når vi har brug for det. TWC har taget positivt imod alle de udfordringer, vi har givet dem, og de har bestået alle tests! Vores muligheder for at teste elcykler har været uvurderlige. Vi giver TWC de bedste anbefalinger!”.

 

Paul Blakemore
Founder and COO
www.chainge.dk

Praktiske informationer om leasing, pris og service

Begge typer fungerer fint i pendler øjemed, men der er dog fordele ved rem, såsom mindre vedligeholdelse og bedre holdbarhed. En kæde skiftes typisk efter 2.500 km, hvis den vedligeholdes i perioden. En rem derimod har en levetid på op til 10.000 km, og i visse tilfælde mere. Denne skal kun skylles og børstes ren fra tid til anden. Dog er en rem også dyrere at skifte end en alm. kæde.

Ja, leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en on-site serviceaftale, hvor vi kommer til virksomheden og servicer elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse.

Udover serviceaftale inkluderer vi også fuld forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner Tryg. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri og har en lav selvrisiko på kun kr. 1.000,-

Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms koster ca. kr. 1.000,- pr. måned inklusive leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.

Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.

I første omgang afhænger det af virksomhedens økonomiske situation. Vores leasingpartnere vurderer, om virksomheden bør lægge en udbetaling i forbindelse med leasing af en elcykel. Når det er sagt, ser vi flere virksomheder vælge at lægge en udbetaling, uagtet det ikke kræves. En udbetaling nedsætter nemlig det beløb. virksomheden skal have finansieret, og giver dermed en lavere månedlig leasingydelse.

Vi anbefaler at lease i 24 eller 36 måneder. Således holdes leasingydelsen på et rimeligt niveau. Det er dog muligt at lease fra 12 måneder til 48 måneder. Ved 48 måneders leasing skal virksomheden selv indestå for restværdien, hvilket betyder, at de er forpligtet til at tilbagekøbe elcyklen til på forhånd aftalt pris efter endt leasing.

Der er her to muligheder.

Første mulighed går på, at virksomheden vælger at indestå for restværdien. Det betyder, at de forpligter sig til at tilbagekøbe elcyklen efter endt leasingperiode. Dette ser vi ofte, hvis virksomheden mener, de kan bruge cyklen efter leasingperioden. Især de store el-ladcykler, som benyttes til service eller udbringning leases på denne måde. Denne type leasing kaldes finansiel leasing.

Den anden mulighed er, hvis virksomheden vælger at returnere elcyklen efter endt leasingperiode. Dette kaldes operationel leasing og vælges ofte, hvis virksomheden ønsker at være opdateret med nyeste elcykelmodeller så vidt muligt og ikke bekymre sig om den ”gamle” model.

Hos Two Wheel Company er serviceaftalen inkluderet i leasingen og er en on-site aftale. Det betyder, at servicering foregår på virksomhedens adresse, uagtet hvor i landet virksomheden ligger. Om virksomheden leaser én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på virksomhedens adresse. Vi servicerer fuldt ud og aftalen dækker al arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Antal servicebesøg afhænger af leasingaftalens længde. Der serviceres f.eks. 4 gange i forbindelse med en 24 måneders leasingaftale og 5 gange ved en 36 måneders leasingaftale.

GPS tracking ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb eller leasing af GPS løsning inkluderes 1 år abonnement. Priser fra kr. 1.280,00 ekskl. moms inkl. montering.

Der er ofte brug for en ladeløsning, når virksomheden enten køber eller leaser elcykler til brug for medarbejderne. Det er de såkaldte mødeelcykler. Vi har en ladeskinne som nemt sættes op i virksomhedens cykelkælder eller reception. Vores el-installatør monterer den også, hvis virksomheden ikke har egen tilknyttet.

.

Lad-elcykler vil oftest have det formål, at de er stillet til rådighed for de ansatte med henblik på arbejdsrelateret befordring. I givet fald beskattes de ansatte ikke af den slags anvendelse.

Privatkørsel på Lad-elcykler skal beskattes jvf. reglerne for Fri elcykel.l

Lad-elcyklerne skal som udgangspunkt have fast base i virksomheden eller en af dens filialer m.v. Den ansatte kan benytte Lad elcyklen via hjemmeadressen, dersom cyklen efterfølgende benyttes direkte til et aftalt arbejdssted/arbejdssteder. Dette svarer til arbejdsrelateret anvendelse.

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?