Freetrailer og TWC indgår stort samarbejde om elcykler

Freetrailer havde brug for nye elcykler med åben kasse og valgte os som leverandør. Vi leverede en samlet løsning på foreløbig 70 elcykler af markedets højeste kvalitet med fuld service inkluderet.  

 

Rundt om virksomheden

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed bygget på deleøkonomiske principper. Virksomheden blev grundlagt i 2004 med det formål at gøre det nemt at booke og låne trailere via en IT-platform.

Freetrailer er repræsenteret ved over 250 afhentningssteder i Danmark hos kunder som f.eks. IKEA, Silvan, Bilka, Elgiganten, Stark, XL Byg og Rema 1000. Freetrailer er aktive i 4 lande, og over 3,5 mio. mennesker har gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer har hidtil fokuseret primært på udlejning af trailere, men har nu udvidet til udlejning af elcykler.

Branche og behov

Der var derfor behov for elcykler af højeste kvalitet til udvalget, så kundernes krav til effektiv transport altid mødes. Med høj kundetilfredshed som et must er det samtidig vigtigt, at cyklerne altid er fuldt funktionsdygtige.

I den forbindelse blev det hurtigt klart, at Two Wheel Company var den rette leverandør, da vi – udover at kunne levere elcykler af markedets højeste kvalitet – kan tilbyde markedets bedste on-site service.

Valg af løsning

Løsningen blev, at vi i første omgang leverede 70 ladcykler af typen Triobike-Boxter med åben kasse.

Løsningen indebærer fuld service leveret af vores faste partner Get Bike Service, så kunderne altid har adgang til en top-tunet elcykel, der fungerer nøjagtig, som den skal.

Two Wheel Company har samtidig udviklet en specialdesignet strømenhed – ”Smart Charging System” –  til cyklerne, så opladningen bliver mere fleksibel og effektiv.

Fortsat udvikling af elcykelflåde

Elcyklerne står nu ved en række centrale lokationer, blandt andet ved IKEA Århus. Two Wheel Company er Freetrailers faste samarbejdspartner på elcykler, og begge parter forventer en stor vækst i udlejningerne, hvorefter der skal udvides til flere lokationer.

Alle elcykler til Freetrailer er leveret af Two Wheel Company – og vi kan gøre det samme for dig. Du kan kontakte os og høre mere lige her.

Log in with your credentials

Forgot your details?