Domino’s gør udbringningen elektrisk med nye elcykler

Domino´s har valgt at kombinere bæredygtighed og effektiv udbringning og har derfor investeret i et nye elcykler hos os – inklusive vores markedsledende on-site serviceløsning og forsikring.

Rundt om virksomheden

Domino’s har ét overskyggende mål: at gøre kunderne glade med lækre frisklavede pizzaer. Domino’s er en af Danmarks førende pizzakæder med 14 butikker fordelt i hele landet, og udbringning er en stor del af forretningen – ligesom bæredygtighed prioriteres højt.

Globalt har Domino’s over 15.000 restauranter, og der har de seneste år været rig mulighed for at indsamle gode erfaringer med udbringning på elcykler.

Branche og behov

Transporten fra restaurant til kunde er for det meste kort. I forbindelse med udbringning bruges der ofte masser af spildtid på trafik og parkering, og her er konklusionen hos Domino’s klar: Kunden skal have varme pizzaer – og effektiv transport på elcykler skal sikre dette.

I Danmark har vi tilmed en stærk cykelkultur, og brandingværdien fra at overgå til en elektrisk cykelflåde må derfor ikke undervurderes.

Derudover har Domino’s faktisk tidligere haft gode erfaringer med elcykler i Danmark. De blev dog leveret af en hollandsk udbyder, og da man ønskede at skalere op, var det bedre med en lokal samarbejdspartner, der kunne varetage alt.

Og her kommer Two Wheel Company ind i billedet.

“After reaching out to Just Eat, whose e-bike set-up performs excellently, we were pointed in the direction of Two Wheel Company. From start till now they have provided the guidance, service, and expertise we were looking for in a partner supplying e-bikes. Already we are planning to expand our fleet of e-bikes, and we are looking forward to continuing our partnership agreement with TWC.

 

Kellie Taylor
Country Manager Domino’s Pizza Denmark”.

Valg af løsning

Domino’s har nemlig et tæt samarbejde med Just Eat, og eftersom Just Eat allerede har en stor flåde med specialdesignede elcykler, var det oplagt at spørge dem til råds. Netværket kom i spil.

Domino’s kontaktede derfor flådechefen for Just Eat. Han kunne fortælle om den totalløsning som TWC leverer til dem. Derfra tog det ikke lang tid at etablere kontakten til vores kundechef – og resten er historie.

Vi kunne nemlig levere på alle krav fra Domino’s – herunder også de 3 vigtigste:

  • Både drift af elcykler og flådeforvalters service skulle være pålidelig
  • Der skulle være on-site service med i aftalen, så cyklerne altid er på vejen
  • Cyklerne skulle designes med Domino’s letgenkendelige branding

Vi endte med at aftale en første leverance på 35 elcykler fordelt på 5-7 lokationer. Vi har leveret el-ladcykler med boks bagpå, og der er service og forsikring inkluderet til alle.

Alle elcykler til Domino’s er leveret af Two Wheel Company – og vi kan gøre det samme for dig. Du kan kontakte os og høre mere lige her.

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?