Coor styrker bæredygtigheden med 20 nye elcykler

Coor har taget et aktivt valg om at prioritere bæredygtigheden med elcykler til forretningen, og det er kommet dem til gode i form af både glade medarbejdere og flere kunder.

Rundt om virksomheden

Coor er eksperter i Facility Management, og med utallige både små og store kunder er der et enorm behov for effektiv transport. Med et udbud på flere end 100 forskellige ydelser skal opbevaringen på transportmidlet samtidig være fleksibel, og bl.a. derfor er elcykler i dag blevet en vigtig del af den samlede transportflåde.

En anden årsag til integrationen af elcykler i forretningen er Coors øgede fokus på bæredygtighed. Det er både vigtigt internt (et centralt værdisæt hos Coor) samt eksternt (en række af Coors største kunder har krav til bæredygtig profil hos leverandører).

Branche og behov

Når man sælger sine timer som Coor gør, gælder det om at optimere tidsforbruget – eksempelvis på parkering. Og særligt parkering er en tidsrøver, når man f.eks. har en stor kunde med over 100 lokationer i København.

Det var derfor naturligt at vælge elcykler som nyt transportmiddel, da elcyklen, udover at kunne glide behændigt rundt om trafikken, er nem at finde parkering til.

Coor havde behov for en professionel partner til levering af elcykler, der var i stand til at varetage hele processen. Den ekspertviden, der var nødvendig for at få et professionelt setup med elcykler til at spille, var Coor ikke selv villig til at stå for.

Bl.a. følgende var vigtige parametre i Coors valg af elcykelleverandør:

  • Kvalitet på elcyklerne – cyklen skal fungere som en drøm
  • Minimal nedetid på elcyklerne
  • Kemi mellem Coor og leverandør – samarbejdet skal spille!

Der var simpelthen behov for en full-scale leverandør af elcykler – inklusive service og forsikring.

Valg af løsning

Kasper, der er driftsansvarlig hos Coor, fandt os på nettet og fik hurtigt booket et møde med os.

Efter mødet med os vidste han hurtigt, at han havde fået fat i den rigtige samarbejdspartner. Der var enighed blandt både ledelsen og bestyrelsen om, at vi havde en god position i markedet, og at der var den kemi og servicevillighed mellem parterne, som Coor var på udkig efter.

Coor endte derfor med, til en start, at investere i 20 ladcykler og mødecykler – og hertil er der fuld service og forsikring til alle cykler.

 

Alle elcykler til Coor er leveret af Two Wheel Company – og vi kan gøre det samme for dig. Du kan kontakte os og høre mere lige her.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?