Chainge tager bæredygtig logistik til et nyt niveau

Chainge havde brug for en elcykelflåde med integrerede transportkasser, og vi leverede en skræddersyet elcykelløsning på 40 elcykler – inklusive fuld service og forsikring.

 

Rundt om virksomheden

Chainge er på mange måder indbegrebet af bæredygtig logistik.

Den grønne logistiktjeneste tilbyder en unik distribution af varer til slutbrugere – der leveres næsten  udelukkende på elcykler.

Chainge er bygget op om kundens behov. Både udstyr og distributionssystem tilpasses de enkelte kunders ønsker, og denne forretningstilgang har mildest talt båret frugt: I dag har Chainge nemlig kunder som Årstiderne, Simple Feast, Frugt.dk og Original Coffee, som hver dag får leveret deres varer effektivt og rettidigt.

Branche og behov

Bæredygtighed har altid haft høj prioritet hos Chainge, og da man så, hvor positiv effekt elcykler kunne have på både forretning og bæredygtighed, var det en no-brainer:

Der skulle investeres i 40 store elcykler til deres distributionsflåde.

“Two Wheel Company har fra første dag givet os en eksemplarisk service! De er altid let tilgængelige og hjælpsomme når vi har brug for det. TWC har taget positivt imod alle de udfordringer, vi har givet dem, og de har bestået alle tests! Vores muligheder for at teste elcykler har været uvurderlige. Vi giver TWC de bedste anbefalinger!

 

Paul Blakemore
Founder and COO Chainge”.

Valg af løsning

Og det var her, at Two Wheel Company kom ind i billedet: Vi havde en god dialog med Chainge og fandt frem til, at et gensidigt værdifuldt samarbejde mellem begge parter indebar, at vi skulle levere 40 elcykler. Valget faldt på det tyske mærke XCYC.

I aftalen er også inkluderet fuld service på elcyklerne. Det betyder, at risikoen for nedetid er minimeret, da vores service er on-site – leveret af Get Bike Service. Det er ekstremt vigtigt for en logistikservice som Chainge, at man kan garantere hurtige leveringstider – og dermed en vigtig del af aftalen med Two Wheel Company.

Fortsat udvikling af elcykelflåde

Chainges distributionsflåde er i stor udvikling og består i dag af mere end 40 store elcykler. Elcyklernes integrerede transportkasser kombineret med Chainges højtudviklede distributionsstyring sikrer kontinuerligt effektiv levering af varerne.

Alle elcykler er leveret af Two Wheel Company – og vi kan gøre det samme for dig. Du kan kontakte os og høre mere lige her.

Log in with your credentials

Forgot your details?