En sikker og fornuftig løsning der altid giver fuld tryghed

Det skal være trygt at være elcykelbruger.

Two Wheel Company har derfor indgået aftaler med ETU Forsikring, så vores kunder altid kan føle sig sikre og trygge, når de har valgt en løsning hos os.

Ordningerne giver fuld dækning og dækker en lang række områder som f.eks. tyveri, hærværk, skader, mm.

Mulighed for ekstra sikkerhed

Alle elcykler fra Two Wheel Company er forsynet med forsikringsgodkendte låse, og vi kan ligeledees tilbyde integrerede GPS-tracking-systemer til en lang række af vores mange elcykler.

En forsikring med fuld dækning

Hvis uheldet skulle være ude, er der ikke noget værre end at bøvle med dårlige forsikringsaftaler. Derfor giver det god mening, at alle vores kunder er fuldt dækket igennem ETU Forsikring.

Hvad er fuld dækning?

Vores forsikringsaftale betyder, at kunden er forsikret i mod tyveri af elcyklen samt hærværk og anden beskadigelse.

Selvrisiko fra 2.500 kr.

Praktiske informationer

Det afhænger af cyklens pris. Køber man en elcykel i niveauet kr. 15.000,-, vil man ofte være fint dækket af indboforsikringen. Tjek dog altid med forsikringsselskabet. Køber man en dyrere elcykel, bør man udvide sin cykelforsikring til at dække et højere beløb. Herudover skal man være opmærksom ved køb af Speed Pedelec (elcykel som hjælper op til 45 km/t). Denne type elcykel kræver en lovpligtig ansvarsforsikring som typisk koster mellem kr. 800,- og kr. 1.000,- årligt. Med tiden vil denne type forsikring kunne tegnes gennem alle forsikringsselskaber, men for nu vil enkelte ikke forsikre denne type elcykel. Two Wheel Company har et samarbejde med ETU Forsikring, hvor denne lovpligtige ansvarsforsikring fint kan tegnes. Vi tilbyder endda i selv samme ordning en kaskoforsikring, hvor man som Speed Pedelec-ejer er fuldt dækket for et lavt årligt beløb og en lav selvrisiko. Denne forsikring dækker ved både beskadigelse, ved hærværk og hvis din elcykel bliver stjålet. Denne kaskoforsikring kan både købes til alm. elcykel og Speed Pedelec.

Vi er stolte af vores aftale med ETU forsikring, hvor vi kan tilbyde en fuld løsning til lav månedlig ydelse og en fast selvrisiko fra kun kr. 1.000,-, som indeholder en kaskoforsikring, hvor evt. beskadigelse, hærværk og tyveri er dækket. Vi sender gerne kopi af betingelserne hvis ønsket.

GPS tracking ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb eller leasing af GPS løsning inkluderes 1 år abonnement. Priser fra kr. 1.280,00 ekskl. moms inkl. montering.

Log in with your credentials

Forgot your details?