Grøn transport til rengøringsfirmaer

Vi supporterer rengøringsfirmaer med skræddersyede elcykelløsninger, så medarbejderne har markedets mest fleksible og mobile transportform til rådighed. Udnyt følgende fordele:

  • Øget sundhed og trivsel til medarbejdere, der får masser af frisk luft i hverdagen
  • Kom hurtigere rundt i byen med nem transport til og fra kunder
  • Et konkret tiltag til mere bæredygtighed i forretningen

Vi har stor erfaring med elcykelløsninger til rengøringsfirmaer og vil glæde os til at indgå i en værdiskabende dialog med jer.

Udfordringer / Tendenser i branchen

Som rengøringsfirma er det vigtigt at kunne være fleksibel og give et godt indtryk, når medarbejdere møder op for at gøre rent hos kunderne. Det betyder selvfølgelig helt fundamentalt at komme til tiden.

Som rengøringsfirma kommer hver enkelt medarbejder på mange kundebesøg. Med en stor tilstedeværelse i bybilledet bliver det hver eneste dag til mange indtryk på mange potentielle kunder.

Når I kommer kørende med jeres helt egne elcykler med personlig branding, vækker det opsigt i bybilledet – på den positive måde. På samme tid er det meget nemmere at sikre, at man kommer til tiden, da man ikke skal kæmpe med de andre biler i trafikken.

Som rengøringsassistent kan der være meget transporttid i indelukkede biler, og samtidig rigeligt med indelukkethed hos kunderne. Nogle ejendomme er, som bekendt, mere beskidte og mindre velholdte end andre.

Dette problem kan du modarbejde med en fleksibel og grøn transportløsning. Hvorfor ikke give dine medarbejdere mulighed for masser af frisk luft og en behagelig tur uden om myldretrafikken?

Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Gå til sektion 2 og bliv klogere på det praktiske omkring elcykelløsningerne, eller kontakt vores kundeservice direkte for mere info

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?