Historien om
selskabet med den grønne ambition

Two Wheel Company A/S blev stiftet i oktober 2018. Partnerne bag selskabet er den tidligere landechef for Shimano Nordic Danmark Michael Axelsen og mobilitets- og leasingekspert Jerk Lassen.

Ideen bag selskabet

Vi ønskede at være de første i Danmark som skabte et koncept med fokus på elcykel mobilitetsløsninger til virksomheder og deres medarbejdere. Selskabet gik fra starten i tæt samarbejde med en række af landets mest anerkendte leasing og finansieringsselskaber og forsikringsselskaber og skabte som de første i Danmark en ”Alt-i-en” løsning med el-cykler til firmaer, som indbefatter forsikring, service og leasing af elcykler.

Vicedirektør, CSO og Co-founder Jerk Lassen

”Mobilitetsbegrebet har ændret sig de seneste år. Ikke mindst den stigende fokusering på grøn mobilitet. Two Wheel Company vil indgå som en del af denne udvikling og byde ind med løsninger med vision. Vi skal ikke følge udviklingen, vi skal være med til at lede den”.

Adm. Direktør og Co-founder Michael Axelsen

”Vi har fra starten lagt en høj ambition i konceptet. Vi vil være markedsleder og hele tiden udvikle nye, innovative løsninger. Vores profil skal være professionel når vi indgår partnerskaber med førende, danske virksomheder, som vi vil yde markedets bedste service”.

Vi investerer naturligvis i fremtiden

Vi ønsker naturligvis at være vores sociale ansvar bevidst og derfor gør vi da også en dyd ud af, at få sat gang i den grønne omstilling.

Læs mere om vores tiltag på CSR-siden

Et udvalg af vores kunder

Samarbejdspartnere

Log in with your credentials

Forgot your details?