Historien om os

Historien om
Two Wheel Company

Et selskab med en grøn ambition

Two Wheel Company A/S blev stiftet i oktober 2018. Partnerne bag selskabet er den tidligere landechef for Shimano Nordic Danmark Michael Axelsen og mobilitets- og leasingeksperten Jerk Lassen.

Ideen bag selskabet

Vi ønskede at være de første i Danmark som skabte et koncept med fokus på elcykel mobilitetsløsninger til virksomheder og deres medarbejdere. Selskabet gik fra starten i tæt samarbejde med en række af landets mest anerkendte leasing og finansieringsselskaber og forsikringsselskaber og skabte som de første i Danmark en ”Alt-i-en” løsning med el-cykler til firmaer, som indbefatter leasing, forsikring og service.

Partner og Adm. Direktør Michael Axelsen

”Vi har fra starten lagt en høj ambition i konceptet. Vi vil være markedsleder og hele tiden udvikle nye, innovative løsninger. Vores profil skal være professionel når vi indgår partnerskaber med førende, danske virksomheder, som vi vil yde markedets bedste service”.

Partner og Mobility Manager Jerk Lassen

”Mobilitetsbegrebet har ændret sig de seneste år. Ikke mindst den stigende fokusering på grøn mobilitet. Two Wheel Company vil indgå som en del af denne udvikling og byde ind med løsninger med vision. Vi skal ikke følge udviklingen, vi skal være med til at lede den”.

Et udvalg af vores kunder

Samarbejdspartnere

null

Snak med en ekspert

Two Wheel Company's dedikerede eksperter sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have.Kontakt vores eksperter »
null

Book et møde

Ønsker du at vi tager en uforpligtende dialog, så lad os gerne vide lidt om hvornår du har tid til at mødes.Find en mødedato »

CVR NR.: 39880032

ADRESSE Søndre Ringvej 49C · 2605 Brøndby

TELEFON +45 31 33 20 00

Log in with your credentials

Forgot your details?