Grøn mobilitet til takeaway-virksomheder

Vi supporterer takeaway-virksomheder med skræddersyede elcykelløsninger, så budene kan levere mad på minuttet med markedets mest fleksible og mobile transportform. Udnyt følgende fordele:

  • Spar tid på at finde parkering og bliv mere præcis i levering af mad og varer
  • Spar penge og brændstof
  • Få øget, positiv synlighed i gadebilledet

Vi har bl.a. hjulpet Just Eat med en full-service løsning på 250 specialdesignede elcykler. Vi gør gerne det samme for din virksomhed.

Udfordringer / Tendenser i branchen

Som takeaway-virksomhed er det førsteprioritet at komme til tiden – gerne på minuttet.

En bil kan gå i stykker, og det samme kan en elcykel. Det kan ske, men det skal fikses hurtigt. Ellers går det ud over slutkundens tilfredshed – et scenarie, der for alt i verden skal undgås.

Derfor har vi investeret massivt i vores serviceløsning. Vi har indgået en aftale med Get Bike Service, der er klar til at rykke ud og fikse cykler i hele landet – hvis det da ikke kan klares på vores moderne værksted i Brøndby.

Som transportpartner til en takeaway-virksomhed skal servicen være i top, og elcyklerne skal være driftssikre. Begge parametre kan vi garantere.

Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Gå til sektion 2 og bliv klogere på det praktiske omkring elcykelløsningerne, eller kontakt vores kundeservice direkte for mere info

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?