Leasing af elcykler med skræddersyet finansiering

Økonomisk attraktiv og enkel leasing af elcykler

Få et skræddersyet tilbud på leasing af elcykler til firmaer – og/eller kontantkøb samt finansiering til medarbejdere.

Vi mener, at en leasingordning skal være overskuelig og nem at administrere. Om det er kontant eller finansieret, over 24 eller 36 måneder, afgør du derfor selv.

Der er ingen gebyrer og ingen udbetaling – medmindre du selv ønsker det. Du kan selv afgøre, at du ønsker at beholde elcyklen efter aftaleperioden, eller du hellere vil bytte til en ny elcykel.

Du er altid velkommen til at kontakte os på (+45) 31 33 20 00 hvis du vil høre mere.

Uden eller med udbetaling

Aftalen kan etableres uden udbetaling. Der kan dog aftales udbetaling, hvis du ønsker lavere ydelser i perioden for leasingaftalen.

  • 1

Varierende aftaleperiode

Baseret på dine behov tilbyder vi enten 24 måneder eller 36 måneders aftaleperiode.

  • 2

Ingen gebyrer overhovedet

Ved aftalens indgåelse opkræves ingen etableringsgebyrer eller andre skjulte gebyrer.

  • 3

Byt eller behold elcyklen

Du bestemmer selv, om du vil bytte elcyklen til en ny, eller om du ønsker at beholde cyklen efter endt leasingperiode.

  • 4

Praktiske informationer

Operationel leasing er hvis kunden ønsker at aflevere eller bytte elcyklerne efter endt leasingperiode.

Finansiel leasing er hvis kunden ønsker at beholde elcyklen efter leasingperioden.

Ja leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en on-site serviceaftale, hvor vi kommer til virksomheden og servicer elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse. Udover serviceaftale inkluderer vi også fuld forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner Tryg. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri og har en lav selvrisiko på kun kr. 1.000,-

Ja. Når din virksomhed køber eller leaser en elcykel til medarbejderen, skal han/hun beskattes af godet. I og med man ikke kan bevise at cyklen kun benyttes arbejdsmæssigt, kræver Skat at medarbejderen beskattes.

Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms, koster ca. kr. 1.000,- inkl. pr. måned inklusiv leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.

Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.

I første omgang afhænger det af virksomhedens økonomiske situation. Vores leasingpartnere vurderer om virksomheden bør lægge en udbetaling i forbindelse med leasing af en elcykel. Det sagt så ser vi flere virksomheder vælge at lægge en udbetaling uagtet det ikke kræves. En udbetaling nedsætter nemlig det beløb virksomheden skal have finansieret, og giver dermed en lavere månedlig leasingydelse.

Log in with your credentials

Forgot your details?