GLS Express – løfter mulighederne til et nyt niveau

Igennem en længere periode har det på ledelsesniveau internt hos GLS været højt på agendaen – den grønne omstilling – fokusområdet har blandt andet resulteret i en række af investeringer herunder elbiler, og nu er turen så kommet el-ladcyklerne.

Branche & Behov

GLS behøver for de fleste ingen større introduktion. Den britiskejede og globaleaktør indenfor logistik opererer naturligvis også i Danmark, og de rettede henvendelse til os med et konkret behov: ekspressleveringer til håndværkerindustrien.

Deres henvendelse blev hurtigt forvandlet til et fysiskmøde i vores showroom, og her kunne vi i ro og mag præsentere dem for vores mange mobilitetsmuligheder. De havde dog på forhånd ytret et konkret ønske om at deres kommende løsning skulle være en el-ladcykel, hvilket er en af vores spidskompetencer.

 

Valg af den rigtige mobilitetsløsning

Vores kunder henvender sig altid med et specifikt behov som de skal have indfriet, derfor er valget af den rigtige elcykel eller mobilitetsløsning en essentiel del i forhold til at opnå ens behov. Vores forretningsmodel bygger især på vores professionelle rådgivning og indgående forståelse af vores kunders forskelligartede behov. Når vi skal yde den allerbedste service og rådgivning, så handler det i første omgang at vi lytter og forstår hvordan elcyklen i praksis tænkes at skulle bruges. Behovet og antallet af daglige kilometer har en stor indvirkning på valget af elcykel, motor, tilbehør, låse og ekstraudstyr.

Derfor, sætter vi en ære i at levere den allerbedste rådgivning som matcher kundens behov.

I dette konkrete tilfælde, så landede vores anbefaling på en Urban Arrow Cargo XL med alukassse. El-ladcyklen

 

De rigtige serviceydelser

Præcis som ved valget af den korrekte mobilitetsløsning, så matcher vi kundens behov med de rigtige serviceydelser.

 

 

Er du nysgerrig efter at læse mere om GLS Express, kan det gøres på https://gls-group.eu/DK/da/erhverv/gls-express

Log in with your credentials

Forgot your details?