Medarbejdercykel

Privatkøb med firmafordele: dét kalder vi en Medarbejdercykel – vel at mærke uden omkostninger for virksomheden

Virksomheder kan nu, på en helt ny måde, hjælpe deres medarbejdere gennem gode elcykel-løsninger. Uden at det koster virksomheden noget.

Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company – det betyder at virksomheden ikke er involveret i det økonomiske.

Store fordele med medarbejdercykel gennem Two Wheel Company

Medarbejderne i de virksomheder, som indgår aftaler med Two Wheel Company, opnår store fordele via virksomhedsaftalen. Two Wheel Company har sammensat en fordelspakke til medarbejdere, som bl.a. kan indeholde serviceaftale samt en fordelagtig rabatordning – herunder mulighed for kontant køb eller en rente og gebyrfri finansering.

Medarbejderne kan herved erhverve sig nogle af verdens førende elcykelmærker med unikke fordele.

Få en attraktiv serviceaftale som en del af prisen

Med tilkøb af vores serviceaftale får medarbejderen glæde af vores samarbejde med Get Bike Service. Vi har nemlig valgt at tilbyde en serviceaftale, hvor både kørsel, arbejdsløn, slitage samt reservedele er inkluderet. Servicering sker på virksomhedens adresse, og medarbejderen afleverer blot elcyklen om morgenen, og afhenter den igen efter arbejdstid.

Medarbejderen skal derfor ikke længere have besværet med aflevering og afhentning hos den lokale forhandler. Vi servicerer altså elcyklen to gange årligt på arbejdspladsen, så medarbejderen har ro i maven og nemt kan overlade elcyklen til os. Medarbejderen får automatisk besked når det er tid til service. Priser fra kr. 179,00 pr. måned alt efter behov.

Læs mere om serviceaftalen lige her.

 

Hjælp og rådgivning inkluderet hos os

Medarbejderen kan nemt komme i kontakt med Two Wheel Company, hvis der opstår spørgsmål omkring elcyklen.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service, og man kan derfor altid kontakte os. Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe – hos os sætter vi nemlig kunden i centrum!

Forsikring med i aftalen

Ved køb af en Speed Pedelec (elcykel som hjælper op til 45 km/t) kræves der en lovpligtigt ansvarsforsikring. Her tilbyder vi en attraktiv årlig præmie på kun kr. 900,- via vores unikke samarbejde med Tryg.

Herudover tilbyder vi også at indbygge en GPS-trackingløsning i elcyklerne. Således har man altid styr på hvor elcyklen befinder sig.

Læs mere om forsikring lige her.

Har du brug for råd og vejledning til medarbejdercykel?

Find en ekspert, book en rådgivning eller find vores adresse samt åbningstider.

Priseksempler på medarbejdercykler

*Prisen er beregnet på en finansiering af cyklens vejledende udsalgspris (inkl. moms) over 48 måneder. Udbetalingen er 0 kr. Priserne er ekskl. serviceaftale som kan tilkøbes.

Praktiske informationer

Det afhænger af batteriets størrelse, vejr og vind, terræn samt assistanceniveau, men som udgangspunkt kan elcykler køre fra 50 km og op på en enkelt opladning. Vi har cykler i sortimentet som kan køre mellem 100 – 120 km på en enkelt opladning, selv når assistancen er sat på næsthøjeste niveau.

Det afhænger af cyklens pris. Køber man en elcykel i niveauet kr. 15.000,-, vil man ofte være fint dækket af indboforsikringen. Tjek dog altid med forsikringsselskabet. Køber man en dyrere elcykel, bør man udvide sin cykelforsikring til at dække et højere beløb. Herudover skal man være opmærksom ved køb af Speed Pedelec (elcykel som hjælper op til 45 km/t). Denne type elcykel kræver en lovpligtig ansvarsforsikring som typisk koster mellem kr. 800,- og kr. 1.000,- årligt. Med tiden vil denne type forsikring kunne tegnes gennem alle forsikringsselskaber, men for nu vil enkelte ikke forsikre denne type elcykel. Two Wheel Company har et samarbejde med Tryg, hvor denne lovpligtige ansvarsforsikring fint kan tegnes. Vi tilbyder endda i selv samme ordning en kaskoforsikring (ALL RISKS), hvor man som Speed Pedelec ejer er fuldt dækket for et lavt årligt beløb og en lav selvrisiko. Denne forsikring dækker ved både beskadigelse, ved hærværk og hvis din elcykel bliver stjålet. Denne ALL RISKS forsikring kan både købes til alm. elcykel og Speed Pedelec.

Der er grundlæggende to typer af elcykler. En alm. elcykel som assisterer op til 25 km/t. Denne betragtes lovmæssigt som en alm. cykel. Dette kan både være som Citybike, Mountainbike, foldecykel eller i en helt fjerde form. Herudover findes der en såkaldt Speed Pedelec. Denne type elcykel assisterer op til 45 km/t og kræver en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne cykel betragtes som en knallert 30 af færdselsstyrelsen.

Det korte svar er ja. Vores elcykel sortiment varierer naturligvis i pris, men et parameter har hele tiden været at have elcykler med bedst mulige udstyrsdele. Vi har dog kunder som ønsker den ultimative anti-punkterings beskyttelse, og til dem har Schwalbe udviklet et E-plus Marathon dæk. Dette har af Schwalbe fået karakteren 7, på deres egen 1 – 6 skala. Vi tilbyder en byttepris på kr. 800,- for skift af begge dæk inden levering.

Hvis udgangspunktet er at elcykel skal bruges som dagligt transportmiddel, så anbefaler vi man vælger indvendige gear. De er lettere at vedligeholde ift. rengøring. Udvendige gear har dog den fordel at trådet er lettere da gearet nærmest ingen modstand har.

Hos Two Wheel Company har vi inkluderet en 24 måneders serviceaftale i medarbejdertilbuddet, og denne foregår på firmaets lokation (on-site) uagtet hvor i landet firmaet ligger. Om firmaets medarbejdere køber én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på firmaets adresse. Vi servicerer fuldt ud og aftalen dækker al kørsel, arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Der serviceres 4 gange henover de første 24 måneder af elcyklens levetid. Herefter kan ny individuel aftale tegnes mod merbetaling.

GPS tracking er ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb eller leasing af GPS løsning inkluderes 1 års abonnement. Priser fra kr. 1.280,00 ekskl. moms inkl. montering.

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?