Grøn og fleksibel transport til håndværkere

Vi supporterer håndværkerfirmaer med skræddersyede elcykelløsninger, så håndværkerne har markedets mest fleksible og mobile transportform til rådighed. Udnyt følgende fordele:

  • Nem transport til og fra kunder (nå flere kunder pr. dag)
  • Intet parkeringsbesvær og ingen p-bøder
  • Spar udgiften til dyre varebiler

Vi har stor erfaring med at supportere håndværkere med elcykelløsninger særligt designet til effektivt at transportere værktøj og bevæge sig fleksibelt mellem kunderne. Vi glæder os til at indgå i en værdiskabende dialog med jer.

Udfordringer / Tendenser i branchen

Med en elcykel kommer du lettere frem i byen og slipper for både vej- og parkeringsafgifter. Særligt til de små, lokale opgaver er elcyklen helt genial.

Eliminer spildtiden brugt på at finde parkering – og oplev glæden over, hvor nemt det er at komme helt tæt på kunden.

Ja, ofte kan du med elcyklen nærmest rulle helt op til hoveddøren! Det bliver ikke meget bedre.

Elcykler til medarbejdere er et naturligt skridt mod en mere grøn og bæredygtig verden, og du har nu muligheden for at gå forrest og vise dig som en moderne, handlekraftig virksomhed.

En god mellemløsning er at kombinere brugen af elcykel og bil. Håndværkere kan med fordel udnytte de to transportmidlers bedste sider, så opgaverne løses bedst muligt og mest effektivt afhængigt af dagens transportbehov.

Kontakt os for at høre om dine muligheder. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – store som små.

Gå til sektion 2 og bliv klogere på det praktiske omkring elcykelløsningerne, eller kontakt vores kundeservice direkte for mere info

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?