Two Wheel Company kan nu præsentere markedets største leveringskapacitet

Vi kan nu tilbyde vores kunder et helt unikt produkt, som på mere optimal vis end nogensinde kan erstatte firmabiler til pendling mellem opgaver. Pakker, reservedele, leverancer og uendeligt mange forskellige services kan nu leveres i større omfang end nogensinde – uden frygt for, at der ikke er plads til det hele. Leveringspersonale og bude kan dermed glide gennem byerne, forbi trafikpropper og bilos og sikre endnu flere leverancer til tiden end tidligere muligt.

 

Two Wheel Companys klare ambition er at få udbredt bæredygtig og komfortabel transport i så mange brancher og erhverv som overhovedet muligt. Vi er derfor utroligt stolt af at kunne fortælle, at vi har indgået et samarbejde med Fulpra og står for salget af deres imponerende el-ladcykler i Danmark. Det betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder en el-ladcykel til erhverv med markedets ultimativt største og mest rummelige lad.

Fulpra leverer kørestabile, stærke og moderne el-ladcykler, som passer til adskillelige erhverv. Blandt deres arbejdsheste er blandt andet Fulpra 2000L, der, som navnet antyder, rummer hele 2000 liter i rumfang. Dens lasteevne er helt oppe på 250 kg, så der er rigeligt at tage af, hvad end du skal fragte kaffebønner, rengøringsmidler, ispinde eller cykelslanger. Har du brug for endnu mere plads, skal du kigge på storebroren: Fulpra 3000L, som huser hele 3000 liters opbevaring og fragtplads. Begge har optimale forhold for brugen af pakkebure, så lasten er sikker og beskyttet, når cyklen er på farten.

 

Det rummelige lad gør brug af pakkebure nemt og praktisk

 

Imponerer på både kapacitet og komfort

 

Fulpra har ikke blot lavet en elcykel med markedets største kapacitet. De har også holdt fast i, at komfort stadig skal være i højsædet. Både 2000L og 3000L er optimeret for højest mulig cykelglæde og komfortabel transport. Det er gjort ved blandt andet at afbalancere hele stellet, så det altid er indstillet til den mest optimale kørestilling såvel som at være stabil og praktisk at stige af og på ved stop. Cyklerne kan i øvrigt indstilles efter højde helt fra 163 cm til 198 cm. Derfor er det også den perfekte løsning til virksomheden med den bredere medarbejderskare, da samme cykel nemt kan indstilles til de forskellige behov.

Der er altså ikke gået på kompromis med noget som helst, hvilket er en af grundene til, at vi er så stolte af samarbejdet. Det er essentielt for os at være med på bølgerne og nytænkende, så vi altid kan tilbyde de allerbedste og nyeste produkter til vores kunder.

 

En chance for livet

 

Som cykelentusiaster var vi naturligvis ekstatiske over, at Tour de France i år havde sin mindeværdige og fuldstændigt overvældende start i Danmark. Tilfældigvis faldt det perfekt sammen med vores samarbejde med Fulpra – en tilfældighed, vi ikke kunne lade passere ubemærket hen. Vi kørte derfor hovedstaden tynd på vores 3000L, som var dekoreret med fantastiske Jonas Vingegaard. Her ses den eksempelvis inde på Rådhuspladsen, hvor der var godt gang i den gule stemning.

 

 

Det gjorde os stolte og glade at se danskerne støtte op om cykelsporten på den måde, det skete på de første tre etaper. Danmark er et cykelland, men vi er også et land, der viser sammenhold og opbakning, når vi ser en mening med det. Den følelse vil vi fortsætte med at bidrage til. Vores samarbejde med Fulpra er blot et tag i pedalerne på den sti. Så kom med – vi har højst sandsynligt  også en løsning til din virksomhed.

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?