Vi cykler forrest, fordi det skaber mening

Glæde og overskud kommer i mange forskellige former. Mange oplever, at det gør en forskel, når de får friskbrygget kaffe til morgenmaden, en frisktrykt avis i hånden eller kan nyde en god aftensmad med familien. For de fleste betyder motion og frisk luft også noget helt essentielt for deres velvære. Det ved vi her hos Two Wheel Company. Vi ved det, fordi vi kan se det på vores kunder, men vi ved det også, fordi vi faktisk selv har det sådan.

I løbet af morgentimerne kan man, foran vores kontor og showroom i Brøndby, se flere af vores medarbejdere trille ind på deres cykler. Hvad end det er virksomheden, der har smittet af på dem eller omvendt, det ved vi ikke, men effekten er til at tage og føle på.

Vores COO, Jerk Lassen, er en af dem, der på eget initiativ vælger at cykle på arbejde. For ham er det en oplagt mulighed for både at forberede sig mentalt på arbejdsdagen og planlægge den på vejen. Han bruger det ligeså til at processere og fordøje dagen, når han cykler hjem igen.

”Når mit barn på halvandet år bliver lagt i seng, kan jeg høre snakken og pludren derindefra. Børn bruger de sidste timer af dagen på at vende alt det, de har oplevet den dag. Det gør jeg i stedet på cyklen. På den måde er jeg altid til stede på en helt anden måde, når jeg så kommer hjem” Jerk Lassen, COO

Tid og plads til at koble af

Når man kører 110 km/t på motorvejen det meste af vejen hjem, er der ikke meget plads til at koble hjernen lidt fra og få kroppen ned i gear. Men det er der på cyklen. Her er der plads og tid til, at du kan køle mentalt ned. Derudover er der den ekstrastore bonus, at bevægelse og frisk luft begge er enormt gode midler til at mindske stress, hovedpine, træthed, manglende overskud og en masse andet, som kan gøre hverdagen mere grå.

Hvis du gerne vil cykle på arbejde, men synes, vejen er lidt for lang, så er en elcykel det perfekte valg. På en elcykel suser du afsted med nærmest valgfri modstand, og vind og vejr bliver pludselig tæt på ligegyldigt. Modvind bliver en udfordring, du klarer med snilde. De tidligere så umulige bakker bliver modstandere, du fnyser af.

 

Klar til dagen fra første sekund

Mobilitetsrådgiver i Two Wheel, Jonas Knudsen, bruger tiden på cyklen til at blive mentalt klar til sin arbejdsdag. Hele stemningen og energien, der bygges op under en cykeltur, giver ham et boost til at starte dagen med smil og overskud:

”Der sker bare noget, når man møder ind på kontoret med røde kinder og er helt pumped up og klar til at gå i gang!” Jonas Knudsen, mobilitetsrådgiver

I Two Wheel ved vi altså, at man ikke sætter en dagsorden eller skaber forandring ved blot at skrive en masse salgstekst på LinkedIn eller ligge øverst i Google-søgninger. Man er nødt til rent faktisk at tage skeen i egen hånd og gå – eller cykle – forrest. Og det sker helt automatisk hos os. Vil du også mærke forskellen? Kontakt os for at høre mere om vores løsninger og hvordan du kan implementere mere frisk luft og overskud i din hverdag.

Tags :

Log in with your credentials

Forgot your details?