Urban Arrow

Urban Arrow har én central mission: at formindske trafikstøj og luftforurening og være frontløber inden for mobilitet og transport. For byer skal forblive gode steder at bo.

Resultatet af missionen ser du herunder: innovative, stilrene og effektive el ladcykler.

Filtrer produkter Viser alle 8 resultater
Brand
Steltype
Pris

Derfor skal du vælge Urban Arrow

Med en eldreven cykel fra Urban Arrow mærker du ikke blot en forskel – du gør en forskel. To rigtig gode årsager til hvorfor, vi har inkluderet deres moderne modeller i vores sortiment.

Urban Arrow specialiserer sig i klimavenlige, eldrevne ladcykler, og det har de gjort siden 2010. Du får derfor en elektrisk ladcykel, der:

  • Har samme bærekapacitet som en bil
  • Og samme smidighed som en cykel

Med en øget grad af mobilitet og frihedsfølelse vil du opleve, at cykelturen pludselig handler om rejsen fremfor destinationen. Nu er det slut med parkeringsjagt og trafikpropper og tid til let at manøvre sig gennem byen med vind i håret.

Hvilken Urban Arrow model skal du vælge?

Det smarte ved Urban Arrows modeller er, at de er opbygget i modulære sektioner. Det giver dig muligheden for frit at vælge frontramme, så din el ladcykel dækker dine unikke behov. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores eksperter for rådgivning, hvis du skal hjælpes i den rigtige retning.

Du kan dog være sikker på én ting: med en Urban Arrow Family, Urban Arrow Cargo, Urban Arrow Shorty, Urban Arrow Tender eller en Urban Arrow Craft er du med til at gøre en forskel i bylivet og for klimaet.

Log in with your credentials

Forgot your details?