Pris fra

77.373kr. inkl. moms

Urban Arrow Cargo L Performance Line Craft

Urban Arrow Craft er den indre by’s arbejdshest – uanset om du har en serviceforretning hvor du skal have værktøj med eller om du har en udbringningsforretning, så er Urban Arrow Craft el ladcyklen løsningen. Den fikse låsbare boks er lavet i aluminium, og har en beskyttende gummi måtte øverst på selve kassen. Kassen åbnes ved at “slide” hele den øverste del af kassen, og det rummelige indre kommer frem.

Urban Arrow Crafs’s indre er forberedt til den medfølgende hylde, som du selv kan vælge at montere i en af de 6 forberedte niveauer. Du har massere af plads i selve kassen, da du også har et lille “handskerum” hvor du kan have små ting liggende – det er selvfølgelig også låsbart.

På en Med Urban Arrow Craft kan du laste ca 225 kg incl. dig.

Urban Arrow Craft udstyret med en 36 V / 250 Watts Bosch Performance eller Cargo Line centermotor for og baglys, skivebremser for og bag samt affjederet forgaffel. Urban Arrow Craft adskiller sig fra de øvrige urban Arrow el ladcykler da den er udstyret med det fuld automatiske H-Sync gearssystem baseret på det trinløse NuVinci/Enviolo N380 gear og så er den allerede udstyret med Gates Carbon Remtræk.

OBS: Priserne er ekskl. finansierings- og leveringsomkostninger samt klargøring, medmindre andet er opgivet.

På lager

Betaling

Lær mere om de måder du kan betale på

Virksomheden betaler

pr. md. ekskl. moms

2172 kr.

Restværdi

ekskl. moms

9285 kr.

* Eksemplet er på 36 måneder ekskl. moms, debitorrente Rentefaktor: 0.096% og Finansiel leasing, dvs. hvor firmaet selv overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi. Operation leasing kan også aftales, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode.

Leasingydelsen er inkl. basis serviceaftale 2x årligt samt kaskoforsikring. Priserne er ekskl. moms og ekskl. finansierings- og leveringsomkostninger samt klargøring, medmindre andet er opgivet.

Løsningen her er til de virksomheder som vil benytte elcykler eller Lad elcykler som arbejdsredskab. Det kan være Puljecykler til brug for medarbejderne i arbejdstiden eller eksempelvis Lad elcykler som inkluderes i den daglige drift. Virksomheden betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing samt en on-site serviceaftale og kaskoforsikring. Typisk uden udbetaling.

Læs mere

Pris

i alt inkl. moms.

Pris fra

77.373kr. inkl. moms

* Prisen inkluderer kun cyklens standardudstyr med mindre andet er beskrevet i teksten. Ønskes cyklen leveret, har det en ekstra omkostning for køber, og priser herpå kan variere. Overvej altid tilkøb som on-site service og forsikring.

Virksomheden betaler

pr. md. ekskl. moms

2172 kr.

Medarbejderen betaler

pr. md. nettoløn

1015 kr.

* Eksemplet er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv overtager elcyklen efter leasingperioden til aftalt restværdi. I eksemplet har vi regnet med et skattetræk på Trækprocent: 38,00% (trækprocent).

Arbejdsgiveren kan hjælpe medarbejderen til en perfekt løsning. Firmaet betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing, samt fuld service og forsikring. Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning som trækkes automatisk over lønnen. Medarbejderen kan frit disponere over elcyklen, og firmaet tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen ekstra livskvalitet.

Læs mere

Konfigurer

Når først cyklen er valgt, mangler du kun at tage stilling til:

Skal vi tage en snak om dine behov?

Praktiske informationer

Ja leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en on-site serviceaftale hvor vi kommer til virksomheden og servicer elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse. Udover serviceaftale inkluderer vi også fuld forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner Tryg. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri og har en lav selvrisiko på kun kr. 1.000,-

 

Ja. Når din virksomhed leaser eller køber en elcykel til medarbejderen, skal han/hun beskattes af godet. I og med man ikke kan bevise at cyklen kun benyttes arbejdsmæssigt, kræver Skat at medarbejderen beskattes.

Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms, koster ca. kr. 1.000,- inkl. pr. måned inklusiv leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.

Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.

I første omgang afhænger det af virksomhedens økonomiske situation. Vores leasingpartnere vurderer om virksomheden bør lægge en udbetaling i forbindelse med leasing af en elcykel. Det sagt så ser vi flere virksomheder vælge at lægge en udbetaling uagtet det ikke kræves. En udbetaling nedsætter nemlig det beløb virksomheden skal have finansieret, og giver dermed en lavere månedlig leasingydelse.

Vi anbefaler at lease i 24 eller 36 måneder. Således holdes leasingydelsen på et rimeligt niveau. Det er dog muligt at lease fra 12 måneder til 48 måneder. Ved 48 måneders leasing skal virksomheden selv indestå for restværdien, hvilket betyder at de er forpligtet til at tilbagekøbe elcyklen til på forhånd aftalt pris efter endt leasing.

Der er her to muligheder. Første mulighed går på at virksomheden vælger at indestå for restværdien, hvilket betyder at de forpligter sig til at tilbagekøbe elcyklen efter endt leasingperiode. Dette ser vi ofte hvis virksomheden mener de kan bruge cyklen efter leasingperioden. Især de store el-lad elcykler som benyttes til service eller udbringning leases på denne måde. Denne type leasing kalder finansiel leasing. Den anden mulighed er hvis virksomheden vælger at returnere elcyklen efter endt leasingperiode. Dette kaldes operationel leasing og vælges ofte, hvis virksomheden ønsker at være opdateret med nyeste elcykelmodeller så vidt muligt og ikke bekymre sig om den ”gamle” model.

Hos Two Wheel Company er serviceaftalen inkluderet i leasingen og er en on-site aftale. Det betyder at servicering foregår på virksomhedens adresse uagtet hvor i landet virksomheden ligger. Om virksomheden leaser én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på virksomhedens adresse. Vi servicerer fuld ud og aftalen dækker al arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Antal servicebesøg afhænger af leasingaftalens længde. Der serviceres f.eks. 4 gange i forbindelse med en 24 måneders leasingaftale og 5 gange ved en 36 måneders leasingaftale.

Vi er stolte af vores aftale med Tryg forsikring, hvor vi kan tilbyde en All Risks forsikring til lav månedlig ydelse og en fast selvrisiko på kun kr. 1.000,-. En All Risks forsikring kan sammenlignes med en kaskoforsikring, hvor evt. beskadigelse, hærværk og tyveri er dækket. Vi sender gerne kopi af betingelserne hvis ønsket.

En elcykel som arbejdsgiver stiller til fri rådighed for den ansatte til privat brug, herunder til befordring mellem hjem og arbejde, skal beskattes, medmindre elcyklen udelukkende stilles til rådighed for erhvervsmæssig befordring (Statsskatteloven §4, Ligningsloven §16).

Anvendes elcyklen privat medfører det fuld beskatning af godet. Anvendes elcyklen udelukkende til kørsel mellem bopæl og fast arbejdsplads, er der tale om arbejdsgiver betalt transport (fri befordring), hvilket som udgangspunkt kun beskattes, hvis den ansatte samtidig modtager befordringsfradrag.

Med andre ord bliver en elcykel stillet til rådighed for den ansatte ikke beskattet, hvis den ansatte ikke modtager befordringsfradrag.

Log in with your credentials

Forgot your details?