Pris fra

199kr. inkl. moms

Serviceaftale – Basic

  • Opstramning og gennemgang
  • Sikring af korrekt dæktryk
  • Sikring af korrekt tryk i affjedring / dæmper
  • Justering af gear (indvendige og udvendige)
  • Booking via kundeportal

OBS: Priserne er vejledende og beror på yderligere dialog om behov og kørselsmønstre samt antallet af cykler. Udskiftning af sliddele sker efter behov.

Serviceaftale

Vælg en serviceaftale, når du køber en cykel hos TWC

Vælg en serviceaftale, når du køber en cykel hos TWC

Two Wheel Company har etableret en serviceordning, hvor vi med faste intervaller kører ud til din arbejdsplads og giver din elcykel en kærlig hånd med serviceeftersyn og vedligeholdelse. På den måde sikrer du, at din elcykel holder sig som ny i endnu flere år og samtidig forbliver en drøm at køre på uden forudsigelige skader, der nemt kunne have været undgået. Vores ambition er at levere markedets bedste mobile cykelservice.

Hyppigheden af vores besøg afhænger af hvilken serviceaftale, man har valgt. For alle serviceaftaler gælder dog, at vi kommer ud til kundens arbejdsplads og sørger for, at elcyklen er eller kommer i topform. Serviceaftalen indeholder gratis udskiftning af alle sliddele, opdatering af software og meget mere.

Serviceaftale

Praktiske informationer om serviceaftalen

Når man køber en elcykel, går man lige skridtet videre end ved køb af den alm. cykel. Elcyklen købes ofte fordi man har et transportbehov der skal dækkes. Den kan endda i nogle tilfælde fungere som familiens bil (Ladcyklen) eller som bil nr. 2. Derfor kræver denne type cykel ekstra opmærksomhed i forhold til servicering.

En god tommelfingerregel er at din elcykel bør serviceres for hver 1.500 km, dover den almindelige vedligeholdelse så som vask, smøring mv.

I din aftale er det oplyst hvorvidt du eller vi booker service. Som udgangspunkt vil det være dig der kender dit kørselsmønster og behov bedst, hvorfor vi altid anbefaler at du selv booker service, når tid er.

Du booker service via vores website: https://twowheelcompany.com/kundeservice/bestil-reparation/

Serviceintervallerne anbefales til at være pr. 1.500 km. for at overholde gældende service samt reklamationsret.

Vi anbefaler at du booker i god tid, dog max 2-3 mdr ud i fremtiden og at næste servicebesøg først bookes ind, når første service er overstået, da vi oftest ser at der er specielle ønsker, når vi nærmere os dagen for dit servicebesøg.

 

TWC booker service

I tilfælde af at din aftale er indgået med, at vi booker service, bestræber vi os på at planlægge kommende servicebesøg for en periode af 3-12 mdr.

Dertil kommer at intervallerne fordeles ligeligt udover året (dog max 1.500 km). Har du som kunde indgået en aftale om eksempelvis 2x årligt, fordeles disse således ligeligt udover året (hver 6 måned).

Skal ske senest 7 dage før dagen for dit service og meldes ind ved at besvare emailen, der bekræftede dit servicebesøg i første omgang.

Alternativt sendes email til info@twowheelcompany.com

Som kunde har du ansvaret for egenvedligehold i serviceaftaleperioden, og nedenstående punkter bør overholdes efter bedste evne. Følgeskader som frembringes ved ingen eller utilstrækkelig egenvedligehold kan tilfalde at skulle betales af kunden.

  • Elcyklerne vaskes og renholdes efter behov, da dette har stor indflydelse på slid af bremser mv.
  • Korrekt dæktryk (se anvisning på dæksiderne)

Punkteringer og reparationer er ikke inkluderet i serviceaftalen og fakturering af reparationer vil således ske særskilt.

Reparationer kan bestilles via https://twowheelcompany.com/kundeservice

Følger abonnementsperioden. Dog senest +1 måned før næste faktureringsperiode.

Modtager du eksempelvis din faktura 1x pr. md. er det således til udgangen af måneden +1 at opsigelsen kan foretages.

Modtager du din faktura 1x pr. år. er det således 1 md. inden næste faktureringsperiode påbegynder. at opsigelsen kan foretages.

Digital platform

Få adgang til kundeportalen, som bl.a. indebærer følgende:

1: Nem oprettelse af skadesanmeldelser og booking af service. Hvis der sker noget med en elcykel, gider man ikke bøvle med det. Og netop derfor har vi investeret utallige udviklertimer i at gøre de 2 essentielle ting nemt, hvis uheldet skulle være ude:

At oprette skaden – og booke service til at få det fikset.

2: Nemt og hurtigt overblik over status på elcyklerne. Dette er særligt vigtigt til virksomheder med en stor flåde. På vores digitale platform kan du (ved køb af GPS) i realtid se, hvor dine elcykler befinder sig, samt få status på antal kørte kilometer, kørte ruter og anden spændende data, som løbende kan analyseres.

Log in with your credentials

Forgot your details?