Bestil reparation eller serviceeftersyn

Udfyld formularen herunder – så tager vi hånd om resten af processen.

Er du i tvivl om det er tid til service, så læs med nedenfor.

Det er vigtigt at din elcykel bliver serviceret og vedligeholdt.

For at se om det er tid til service, så beder vi dig kontrollere hvor langt du har kørt. Langt de fleste af de elcykler vi sælger har et medfølgende display. På displayet kan man via menuen, finde ens samlede antal kørte kilometer. Dette bedes du taste ind nedenfor.

Har din cykel ikke display, vil vi gerne vide hvor meget du ca. har kørt siden sidste service. Nedenstående oversigt giver et lille overblik over, hvornår du bør bestille tid.

1. service – minimum 500 km
2. service – minimum 1.500 km
3. service – minimum 3.000 km
4. service – minimum 5.000 km
5. service – minimum 6.500 km

  • 24 måneders serviceaftaler har maksimalt 4 x servicetjek inkluderet
  • 36 måneders serviceaftaler har maksimalt 5 x servicetjek inkluderet
  • Kontroller dæktryk mindst én gang om måneden. Korrekt dæktryk gøre at man punktere mindre, og så kører man længere på en opladning, da der er minde friktion. Anbefalet dæktryk står altid på siden af dækket i en beskrevet i “Bar” eller “PSI”.
  • Cyklen bør altid holdes ren, da det forlænger levetiden.
  • Kæde og krans/remtræk samt andre bevægelige dele som affjedring, skal især holdes rene, smurte og fri for unødvendig smøremidler, da det tiltrækker snavs. Brug altid en god kæde olie til kæden (ikke WD40).

Man skal huske at holde øje med dæktrykket. Det anbefalede dæktryk står på siden af dækket, og du bør mindst hver 14. dag kontrollere om dækkes reelle tryk stemmer overens med anbefalingerne.

Log in with your credentials

Forgot your details?