Triobike

Udforsk vores store udvalg af Triobike el ladcykler på denne oversigtsside.

Triobike er et dansk brand, og det afspejles i designet, der er udviklet i Danmark – ligesom halvdelen af komponenterne også er det. I dag er deres elcykler særligt kendt for følgende:

  • Nemme at vedligeholde – og farverne fader ikke, da de er lavet i 100% UV-resistent materiale
  • Unik stabilitet – cyklen kan nærmest ikke vælte, om man så prøvede på det

Der er ingen grænser med Triobike – kør hvor du vil, parker overalt og nyd vinden i håret på de danske cykelstier!

Filtrer produkter Viser alle 5 resultater
Brand
Pris

Triobikes test-tilgang: Derfor holder cyklerne altid de høje standarder

Det har været en no-brainer at inkludere Triobikes fantastiske modeller i vores sortiment. Triobike lavede og markedsførte deres første ladcykel i 2003, og siden da er det kun gået én vej.

Triobike er det første ladcykelfirma, der er sikkerhedstestet og godkendt af Forbrugerstyrelsen – og er derudover den første ladcykel i verden, der har 5-punktsseler, som er den ypperste sikkerhed til passagerer.

Triobike er testet og finjusteret gennem mange år under ekstreme vejrforhold for at sikre holdbarhed og den højeste kvalitet. Hver eneste Triobike er grundigt testet og finjusteret, inden den forlader værkstedet.

Kun de bedste komponenter er gode nok

Triobike udvælger omhyggeligt leverandører til alle komponenter – herunder både gearskiftere, kassetter, dæk og bremser.

Alt bliver testet, monteret og finjusteret, før de leveres på din nye Triobike.

Triobike er motiveret af innovation. Motivationen er det uundværlige brændstof til det utrættelige arbejde med at finpudse selv de mindste detaljer. Tag bare et kig på deres Triolab – det siger alt om dedikationen til den perfekte el ladcykel.

Triobike service

Ligesom ved alle andre af vores brands tilbyder vi markedsførende service til din Triobike. Vi bruger altid Get Bike Service – og du kan læse mere om vores samarbejde med dem her.

Log in with your credentials

Forgot your details?