Finansiering til rengøringsfirmaer

Leasing eller kontant køb? Få et overblik over dine finansieringsmuligheder i dette indlæg, hvor vi gennemgår mulighederne én for én, så du nemt kan vælge den rette finansieringsmodel til din virksomhed.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning til finansiering af din elcykelløsning.

Vi har sammensat de 2 bedste muligheder for finansiering, så du selv kan beslutte, hvad der er den rette vej at gå for din virksomhed.

Leasing

Vi har en række fleksible leasingaftaler, alt lige fra 12-60 måneder, der kan tilpasses dine behov.Gå til leasing »

Kontantkøb

Betal med det samme – og nyd godt af 100% ejerskab fra start af.Gå til kontantkøb »

Leasingaftaler

Vi har sammensat let-gennemskuelige og finansielt attraktive leasingaftaler i samarbejde med nogle af Danmarks førende leasingselskaber. Nedenfor ser du de 3 vigtigste fordele ved at vælge en leasingaftale med os:

Uanset om du skal bruge elcyklerne i 12, 24, 36 eller 60 måneder, har vi den rette løsning til dig. På samme måde kan du selv vælge, om du vil beholde cyklen (finansiel leasing) eller aflevere den tilbage, efter perioden slutter (operationel leasing). Det er fleksibilitet, som vores rengøringskunder sætter pris på.

Der er ingen ”skjulte” gebyrer i vores leasingaftaler. Prisen er gennemskuelig fra start til slut, så du ved nøjagtig, hvad du skal betale.

Med leasing sparer du de omkostninger, der er forbundet med at eje. Det er f.eks. reparation og forsikring, da vi har inkluderet begge disse i den samlede løsning – via partnerskaber med landsdækkende Get Bike Service samt forsikringsselskabet Tryg, hvorigennem vi tilbyder kaskoforsikring.

De 2 leasingtyper

null

Operationel Leasing

Operationel leasing betyder, at du afleverer din elcykel tilbage efter endt leasingperiode. Denne model passer altså især til dig, der ikke er sikker på, om du har brug for elcyklen efter perioden – eller bare gerne altid vil køre på de nyeste elcykelmodeller.

Med operationel leasing får du også mulighed for at tilvælge både service og forsikring. Vi tilbyder operationel leasing i op til 36 måneder. Hvis du vælger 48 måneder (eller mere), forpligter du dig nemlig til at købe elcyklen efterfølgende, og dertil skal du altså vælge finansiel leasing.

null

Finansiel Leasing

Finansiel leasing betyder, at du beholder elcyklen efter periodens udløb. Du betaler således elcyklens restværdi, når leasingperioden udløber, og så ejer du elcyklen kvit og frit. Du kan dermed se leasingbetalingen som en opsparing i elcyklen.

Denne mulighed er således primært for dig, der ved, at du vil bruge elcyklen efter perioden.

Kontantkøb

Med kontantkøb betales hele beløbet med det samme. Det betyder, at alt fra selve elcyklen, inkl. tilbehør, udstyr og eventuelle serviceaftaler, betales på én gang.

Slip for renteudgifter

Kontantkøb er til dig, der har den nødvendige kapital til rådighed – og gerne vil spare penge. I stedet for at pengene samler støv på kontoen, og du rammes af negative renter, kan du investere dem i en ny elcykelflåde.

Få dine penge ud at arbejde for dig

Med et kontantkøb får du brugt dine penge på noget, der skaber øjeblikkelig værdi – og dine penge kommer ud i den virkelige verden. Husk, at serviceaftale og forsikring ved kontantkøb kan tilkøbes som en månedlig betaling.

Log in with your credentials

Forgot your details?