Vi har sammensat de 3 bedste betalingsmuligheder, så du selv kan beslutte, hvad der er den rette vej at gå for din virksomhed

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning til finansiering af din elcykelløsning.

null

Operationel Leasing

null

Finansiel Leasing

null

Kontantkøb

Det skal du vide, når du vælger mellem leasing eller kontantbetaling

Uanset om du skal bruge elcyklerne i 12, 24, 36 eller 60 måneder, har vi den rette løsning til dig. På samme måde kan du selv vælge, om du vil beholde cyklen (finansiel leasing) eller aflevere den tilbage, efter perioden slutter (operationel leasing). Det er fleksibilitet, som vores ejendomsservicekunder sætter pris på.

Der er ingen ”skjulte” gebyrer i vores leasingaftaler. Prisen er gennemskuelig fra start til slut, så du ved nøjagtig, hvad du skal betale.

Med leasing sparer du de omkostninger, der er forbundet med at eje. Det er f.eks. reparation og forsikring, da vi har inkluderet begge disse i den samlede løsning – via partnerskaber med landsdækkende Get Bike Service samt forsikringsselskabet Tryg, hvorigennem vi tilbyder kaskoforsikring.

Kontantkøb er til dig, der har den nødvendige kapital til rådighed – og gerne vil spare penge. I stedet for at pengene samler støv på kontoen, og du rammes af negative renter, kan du investere dem i en ny elcykelflåde.

Med et kontantkøb får du brugt dine penge på noget, der skaber øjeblikkelig værdi – og dine penge kommer ud i den virkelige verden. Husk, at serviceaftale og forsikring ved kontantkøb kan tilkøbes som en månedlig betaling.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål

Finder du ikke din nye cykel i en af vores tre kategorier eller har du tekniske spørgsmål omkring cyklerne, så kontakt os på +45 3133 2000 eller info@twowheelcompany.com

Log in with your credentials

Forgot your details?