Mail mhb@twowheelcompany.com Telefon +45 31 22 46 19

Mathilde er vores Head of ESG Business Development

Med en solid kommerciel baggrund, hvor hun blandt andet har haft ansvar for store brandsamarbejder, bringer Mathilde værdifuld erfaring med sig. Hendes evne til at se muligheder i det meningsfulde og hendes tro på bæredygtig trafik gør hende til en værdifuld ressource i vores virksomhed.

I sin rolle hos os fokuserer Mathilde primært på bæredygtighed og ESG (Environmen, Social, and Governance) hos både os og vores kunder. Hendes ekspertise og indsigt vil være afgørende for vores bestræbelser på at skabe en mere bæredygtig fremtid. Mathilde er dedikeret til at finde innovative løsninger og integrere bæredygtige praksisser i vores både vores og vores kunders forretningsstrategi.

Udover sit professionelle engagement finder Mathilde glæde i at finde balance i livet og nyde de gode ting. Hun elsker at tilbringe tid i sommerhuset med sin familie og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Denne sans for balance og livskvalitet afspejler sig også i hendes tilgang til arbejdet, hvor hun stræber efter at skabe en positiv indflydelse på både vores virksomhed og verden omkring os.

Log in with your credentials

Forgot your details?