Mail jla@twowheelcompany.com Telefon (+45) 21 90 08 88

Jerk Lassen er COO & Co-founder og anses som værende en af branchens førende leasingeksperter

Med en solid baggrund i den finansielle verden, navigerer jeg let mellem de forskellige løsninger, som Two Wheel Company tilbyder kunderne. Alt fra leasing til den store virksomhed, til den private forbruger som ønsker betalingen lagt udover en periode.

Jeg sætter pris på samhørighed og gode relationer til mine medmennesker. Altid godt humør og let at omgås.

Det vigtigste for mig er, at servicen er i orden og at kunden får det der bliver lovet. Gerne lidt mere hvis muligt. Jeg har igennem tiden været beskæftiget indenfor salg og service, og er en passioneret, professionel og moderne leder med stort overblik.

Jeg udvikler konstant vores virksomhed, da det jeg ikke kan lade være med at lægge mærke til, når noget kan gøres bedre. Jeg stiller mig ikke tilfreds selvom alt umiddelbart er som det skal være. Jeg ser Two Wheel Company blive markedsledende indenfor mobilitet på to hjul.

Mobilitetsbegrebet har ændret sig de seneste år. Ikke mindst den stigende fokusering på grøn mobilitet. Two Wheel Company vil indgå som en del af denne udvikling og byde ind med løsninger med vision. Vi skal ikke følge udviklingen, vi skal være med til at lede den.

Log in with your credentials

Forgot your details?