Vi har samlet de mest stillede spørgsmål ét sted.

Når man køber en elcykel, går man lige skridtet videre end ved køb af den alm. cykel. Elcyklen købes ofte fordi man har et transportbehov der skal dækkes. Den kan endda i nogle tilfælde fungere som familiens bil (Ladcyklen) eller som bil nr. 2. Derfor kræver denne type cykel ekstra opmærksomhed i forhold til servicering. Vi mener en elcykel typisk skal serviceres minimum 2 gange årligt udover den almindelig vedligeholdelse så som vask, smøring mv.

Når du køber en elcykel hos Two Wheel Company, skal fakturaen betales i forbindelse med levering. I den forbindelse har vi attraktive finansieringsløsninger, f.eks. rente og gebyrfri finansiering gennem Santander.

Ja leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en serviceaftale til elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse. Udover serviceaftale inkluderer vi også forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri.

Det anhænger naturligvis af mange ting, men hvis du ikke ønsker at lægge en udbetaling vil en cykel til omkring kr. 30.000,- inkl. moms, koste 1.000,- inkl. moms pr. måned inkl. serviceaftale og All Risks forsikring gennem Tryg. Benyttes cyklen kun arbejdsmæssigt er der fuldt momsfradrag. Hos Two Wheel Company kan elcykler helt ned til kr. 12-13.000,- ekskl. moms leases, hvilket giver en markant lavere beskatning og dermed også nettoomkostning for medarbejderen.

Ja. Når din virksomhed leaser eller køber en elcykel til medarbejderen, skal han/hun beskattes af godet. I og med man ikke kan bevise at cyklen kun benyttes arbejdsmæssigt, kræver Skat at medarbejderen beskattes.

Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms, koster ca. kr. 1.000,- inkl. pr. måned inklusiv leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.

Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.

Hvis elcyklen købes (og ikke leases), betales den i forbindelse med levering. Hvis elcyklen leases betales en evt. udbetaling inden levering og leasingydelsen faktureres derefter månedsvis.

Vi anbefaler at lease i 24 eller 36 måneder. Således holdes leasingydelsen på et rimeligt niveau. Det er dog muligt at lease fra 12 måneder til 48 måneder. Ved 48 måneders leasing skal virksomheden selv indestå for restværdien, hvilket betyder at de er forpligtet til at tilbagekøbe elcyklen til på forhånd aftalt pris efter endt leasing.

Der er her to muligheder. Første mulighed går på at virksomheden vælger at indestå for restværdien, hvilket betyder at de forpligter sig til at tilbagekøbe elcyklen efter endt leasingperiode. Dette ser vi ofte hvis virksomheden mener de kan bruge cyklen efter leasingperioden. Især de store el-lad elcykler som benyttes til service eller udbringning leases på denne måde. Denne type leasing kalder finansiel leasing. Den anden mulighed er hvis virksomheden vælger at returnere elcyklen efter endt leasingperiode. Dette kaldes operationel leasing og vælges ofte, hvis virksomheden ønsker at være opdateret med nyeste elcykelmodeller så vidt muligt og ikke bekymre sig om den ”gamle” model.

Vi er stolte af at kunne tilbyde All Risks forsikring til lav månedlig ydelse og en fast selvrisiko startende fra kun kr. 2.500,-. En All Risks forsikring kan sammenlignes med en kaskoforsikring, hvor evt. beskadigelse, hærværk og tyveri er dækket. Vi sender gerne kopi af betingelserne hvis ønsket.

GPS tracking ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb eller leasing af GPS løsning inkluderes 1 år abonnement.

Du vil som kunde kunne opleve, at vi opererer med forskellige forkortelser på dine henvendelser omkring din cykel.

FOS = Forsikringssager

TYV = Tyverisager

REP = Reparation

REK = Reklamation

SER = Service

Log in with your credentials

Forgot your details?