Get Bike Service og Two Wheel Company – Samarbejde, partnerskab og en fælles frokost

Get Bike Service og Two Wheel Company – Samarbejde, partnerskab og fælles frokost

Når det kommer til at gøre hverdagens drift nemmere og mere optimal for vores kunder, vil vi gå rigtig langt. Vi vidste derfor også fra starten, at vi måtte alliere os med en kompetent og pålidelig servicepartner, så vi kunne sikre vores kunder netop dét – en mere optimal drift i hverdagen. Dette ville vi gøre ved at tilbyde en omfattende og pålidelig serviceaftale til elcykel. Det var vi helt sikre på ville komme både os og vores kunder til gode, og vi har ikke set os tilbage siden.

En servicepartner, der var veletableret og professionel, var topprioritet. Valget endte derfor på hollandske Get Bike Service, som i forvejen havde stor succes i både Holland og Tyskland. Med dem fik vi muligheden for at tilbyde vores kunder en exceptionel serviceaftale, som både kommer os og – vigtigst af alt – vores kunder til gode.

Det er nu blevet til et meget nært samarbejde. Vi deler adresse, frokostbord, statusmøder, julefrokoster og fødselsdagskage med vores venner i Get Bike Service, og deres værksted ligger ligeså på vores matrikel i Brøndby. På den måde er der opstået en helt speciel synergi mellem de to virksomheder, og vi kan slet ikke forestille os at eksistere uden dem.

Professionelle cykelmekanikere

En af de mange fordele ved, at vi har Get Bike Service som servicepartner, er, at de har en enorm viden om reparation, service og vedligehold af cykler. Det er en viden, de har brugt mange år på at opbygge og formulere videre til deres medarbejdere, og vi er glade for at kunne tage del i frugten af det store arbejde. Det betyder nemlig, at vores kunder altid kan være sikre på at få topprofessionel, hurtig og effektiv service.

Mekaniker arbejder på cykel

De dygtige cykelmekanikere arbejder hurtigt og effektivt, så du hurtigst muligt er på vejen igen

Det rigtige værktøj – og værksted

Kompetencer og det rigtige værktøj går hånd i hånd, når der tales om den ultimative service. Endnu en af fordelene ved dette samarbejde er, at Get Bike Service har værktøj, reservedele, lifte og alt andet nødvendigt til rådighed, som hverken vi eller vores kunder ellers har adgang til. Det er netop også det, der gør, at de kan arbejde så hurtigt og effektivt; Det er nemlig også en bredt udstyret bil, de har med sig ud til service, så de har det mest nødvendige værktøj lige ved hånden.

Oppetid – mere tid til det, der giver mening

En serviceaftale med Get Bike Service gennem TWC indebærer også faste serviceeftersyn af din virksomheds cykler. Serviceeftersynet fanger mange ting i opløbet, før de overhovedet bliver et mærkbart problem. Det sparer virksomheden mange ressourcer og timer, fordi cyklen undgår at være ude af drift på grund af en reparation, der kunne have været opdaget og udbedret ved et serviceeftersyn.

Uden fast, rutinemæssigt, on-site serviceeftersyn skal man, i tilfælde af fejl eller skader, først finde en cykelhandler med forstand på elcykler. Dernæst skal man bruge tid på at bringe cyklen til værkstedet, hvor de skal finde fejlen og derefter reparere cyklen. Til sidst skal cyklen hentes tilbage igen. Dette kan nemt tage mange dage. Dage, hvor den i stedet kunne have kørt stierne tynde.

Personaleressourcer

Der er dog også andre aspekter end blot tid, der spiller ind, når man selv skal stå for vedligeholdelse af sine virksomhedscykler. To meget essentielle er convenience og økonomi. Når man som virksomhed selv står for vedligehold, vil det unægtelig resultere i, at mindst en medarbejder bruger tid på at hente og bringe cyklen. Det er dyrebar tid, som dine medarbejdere uden tvivl kunne bruge langt mere effektivt på det, der rent faktisk står i deres jobbeskrivelse.

Med en serviceaftale hos os får I ikke bare faste serviceeftersyn. I får også on-site reparationer. Med on-site service kommer der en cykelmekaniker ud til jeres matrikel, hvis der er et problem med en af cyklerne. Hvis en medarbejders (imod al forventning) skulle få et problem med sin elcykel på vej på arbejde, så ringer I blot til Get Bike Service, booker en service og så bliver fejlen fundet og udbedret mens din medarbejder er til møder eller udfører andre vigtige arbejdsopgaver, og de kan cykle på den hjem igen. Vi erfarer, at langt de fleste småreparationer faktisk kan udbedres on-site. Og hvis det ikke er muligt, bringer vi cyklen til værkstedet i Brøndby.

Det samme gør sig gældende for erhvervscykler. Vi ved, at ladcyklen for mange af vores erhvervskunder er uundværlig i den daglige drift. On-site service er derfor også en enorm fordel for vores erhvervskunder og deres dagligdag.

Med en mærkbart kortere nedetid er der også en stor økonomisk gevinst at hente ved at vælge en serviceaftale. Reparationer kan være dyre i sig selv, men der er også en mærkbar forskel i økonomien i den daglige drift, når virksomhedens ladcykel pludselig er ude af drift.

Perfekte forhold findes som bekendt muligvis ikke. Vi mener dog alligevel, at dette partnerskab er så tæt på, som man kan komme. Vi er under alle omstændigheder glade for både vores kollegaer i Get Bike Service og den ekstra service, vi med deres hjælp kan tilbyde vores kunder. Du kan læse mere om service fra GBS her.

Log in with your credentials

Forgot your details?