En forsikring, der passer på dig og din cykel

En forsikring, der passer på dig og din cykel

Det er mandag. Du har haft en lang dag på dit arbejde. Det er en af de der dage, hvor alt går en lille smule galt. Det regner endda, når du træder ud af døren fra kontoret og trasker hen mod din cykel. Og dér finder du dagens næste nedtur: nogen har lavet skader på din cykel. “Nå, det manglede da bare. Nu skal jeg også betale for at få det repareret!” tænker du. For det er jo de færreste, der laver hærværk, der efterlader en seddel på bagagebæreren. Men det behøver faktisk ikke være sådan. Når du køber en cykel hos os har du muligheden for at tilkøbe en speciel forsikring med hos vores samarbejdspartner Tryg, som også dækker hærværk.

For os i Two Wheel Company er kundeoplevelsen alfa og omega. Vi måler os først og fremmest på kundetilfredshed og convenience for vores kunder. En del af den kundetilfredshed beror på, at vores kunder føler sig godt dækket ind hele vejen rundt. Dette sikrer vi blandt andet ved at tilbyde forsikringsaftaler gennem Tryg, som hjælper, hvis uheldet skulle være ude, for en god kunderejse stopper ikke ved transaktionen. Den gode service stopper heller ej ved leveringen af varen. De kræver begge, at kunden er dækket ordentligt ind, som de ønsker, og føler sig godt klædt på. Dette gælder i alle brancher, men i særdeleshed i brancher som vores, hvor der handles med brugsvarer, som er essentielle for vores kunders hverdag.

Reperation

Uanset hvilke skader, der sker på din cykel, er vores dygtige serviceteknikere klar til at få dig på hjul igen hurtigt og nemt

En forsikring til og med det hele – tilpasset vores kunder

Mange tænker udelukkende på tyveri og erstatning, når de overvejer en cykelforsikring. De overser derved risikoen for, at deres cykel bliver udsat for hærværk eller anden beskadigelse. For at sikre, at vores kunder ikke får ubehagelige overraskelser oveni en sådan oplevelse, har vores forsikringer gennem Tryg det, der hedder ”fuld dækning”. Den dækker skader, som andre laver på din cykel uden at efterlade kontakt- eller forsikringsinformationer, og den dækker uanset om skaden var med vilje eller ej,

Vi er stolte af dette samarbejde, fordi det betyder, at vores kunder får en endnu bedre oplevelse og har mulighed for at blive bedre sikret end nogensinde før. Så kan vi trygt sende dem ud på vejene med ro i maven.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?