Fremtidens personalepleje

Vi har et godt bud på, hvordan du kan forkæle dine medarbejdere, samtidig med at virksomheden bidrager til den grønne omstilling. Med vores simple leasingkoncept, kan du tilbyde dine medarbejdere en medarbejdercykel, de frit kan bruge til at komme hurtigere og nemmere frem.

 

Hvorfor el-cykler?

El-cyklen er et sjovt og trendy alternativ til bilen, den offentlige transport, eller den almindelige cykel. Du får frisk luft, samtidig med du kan pendle længere på kortere tid end på en almindelig cykel. Der er dermed både tid og penge at spare.

Tæt partnerskab

Two Wheel Company tilbyder dig et tæt partnerskab, hvor vi både yder teknisk, finansiel og forsikringsmæssig rådgivning og tager os af al service. Vi sørger for, at din virksomhed altid er opdateret på de nyeste modeller og tilbehør.

 

Frit valg og mange muligheder

Vi tilbyder forskellige typer af el-cykler med og uden branding. Vi sammensætter forskellige leasing- og service-pakker alt efter behov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for præcis din virksomhed.

HVAD KOSTER DET MEDARBEJDEREN PR. MÅNED?

PRISEKSEMPLER PÅ ALT-I-EN LEASING

Riese & Müller Cruiser URBAN

 

Vejl. udsalgspris: DKK 28.000,- inkl. moms

 

Medarbejderens udgift efter SKAT

24 måneder – DKK 570,- pr. måned*

36 måneder – DKK 475,- pr. måned*

 

*I eksemplet er det månedlige beskatningsgrundlag DKK 1.425,- ved 24 måneder og DKK 1.188,- ved 36 måneder. Vi har regnet med et gennemsnits skattetræk på 40%.

BMC Alpenchallenge AMP City ONE

 

Vejl. udsalgspris: DKK 31.499,- inkl. moms

 

Medarbejderens udgift efter SKAT

24 måneder – DKK 625,- pr. måned*

36 måneder – DKK 518,- pr. måned*

 

*I eksemplet er det månedlige beskatningsgrundlag DKK 1.563,- ved 24 måneder og DKK 1.297,- ved 36 måneder. Vi har regnet med et gennemsnits skattetræk på 40%.

Riese & Müller Supercharger GT touring

 

Vejl. udsalgspris: DKK 43.600,- inkl. moms

 

Medarbejderens udgift efter SKAT

24 måneder – DKK 812,- pr. måned*

36 måneder – DKK 665,- pr. måned*

 

*I eksemplet er det månedlige beskatningsgrundlag DKK 1.625,- ved 24 måneder og DKK 1.330,- ved 36 måneder. Vi har regnet med et gennemsnits skattetræk på 40%.

Vi samarbejder med de bedste leverandører

ALT ER INKLUDERET

Vores el-cykelkoncept indeholder en pakke til en fast månedlig pris inkl. leasing, service og forsikring. 

Hvad med SKAT på en medarbejdercykel?

En el-cykel som arbejdsgiver stiller til fri rådighed for den ansatte til privat brug, herunder til befordring mellem hjem og arbejde, skal beskattes, medmindre el-cyklen udelukkende stilles til rådighed for erhvervsmæssig befordring (Statsskatteloven §4, Ligningsloven §16).

Anvendes el-cyklen privat medfører det fuld beskatning af godet. Anvendes el-cyklen udelukkende til kørsel mellem bopæl og fast arbejdsplads, er der tale om arbejdsgiver betalt transport (fri befordring), hvilket som udgangspunkt kun beskattes, hvis den ansatte samtidig modtager befordringsfradrag.

Med andre ord bliver en el-cykel stillet til rådighed for den ansatte ikke beskattet, hvis den ansatte ikke modtager befordringsfradrag.

l

Sker der beskatning vil det ske via et tillæg til den ansattes bruttoløn svarende til det beløb, som arbejdsgiveren betaler for leje/leasingydelsen inklusive moms (markedsværdien).

Eksempel: Arbejdsgiveren betaler en månedlig leasingydelse på en el-cykel på kr. 1.000. Det svarer cirka til en el-cykel til en pris på ca. kr. 30.000 over 24 måneder inkl. service og forsikring. Momsen lægges til skatteudregningen, så den ansatte beskattes brutto af et beløb på kr. 1.250, hvilket med en normalskat vil svare til ca. kr. 500 netto.