Grøn transport til X

Vi supporterer ejendomsservicefirmaer med skræddersyede elcykelløsninger, så medarbejderne har markedets mest fleksible og mobile transportform til rådighed. Udnyt følgende fordele:

  • Øget sundhed til medarbejdere
  • Nem transport til og fra ejendommene
  • Konkret styrkelse af den grønne omstilling
  • Intet besvær og ingen frustrationer forbundet med tæt trafik i myldretiden

Vi har stor erfaring med at supportere ejendomsservices og vil glæde os til at indgå i en værdiskabende dialog med jer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfordringer / Tendenser i branchen

Som ejendomsservice er det vigtigt at kunne være fleksibel og give et godt indtryk, når medarbejdere møder op for at servicere og tilstandsvurdere ejendomme.

Som travl ejendomsservice kommer hver enkelt medarbejder på mange kundebesøg. Med en stor tilstedeværelse i bybilledet bliver det hver eneste dag til mange indtryk på mange potentielle kunder.

Når I kommer kørende med jeres helt egne elcykler med personlig branding, vækker det opsigt i bybilledet – på den positive måde.

Samtidig giver det et fremragende førstehåndsindtryk, når I ankommer hos kunden. Det er gratis reklame – og høj værdi for pengene.

Som ansat i en ejendomsservice kan der være meget transporttid i indelukkede biler, og samtidig rigeligt med indelukkethed i ældre ejendomme, der ikke altid er lige velholdte.

Dette problem kan du modarbejde med en fleksibel og grøn transportløsning. Hvorfor ikke give dine medarbejdere mulighed for masser af frisk luft og en behagelig tur uden om myldretrafikken?

Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Gå til sektion 2 og bliv klogere på det praktiske omkring elcykelløsningerne, eller kontakt vores kundeservice direkte for mere info

Log in with your credentials

Forgot your details?