Triobike Boxter Air

Indhent et konkret tilbud på telefonen

Ring +45 31 33 20 00

Pris fra 32.000DKK ekskl. moms - 40.000DKK inkl. moms

Et stilfuldt og planetvenligt alternativ til familiebilen, Triobike Boxter Air giver dig og dem du cykler rundt i byen, høj komfort med minimal indsats. Ikke mere myldretidstrafik og kø i bilen, drop parkeringsbøderne og jagten på en parkeringsplads eller glem de forsinkede tog. Nu er det bare dig, måske dine børn, masser af ting og indkøbsposer og de danske cykelstier. Nyd turen i enhver slags vejr, når som helst på året.

Triobike Boxter Air er udstyret med Bafang M400 motoren med et omdrejningsmoment på hele 80 Nm, hvilket betyder at motoren er kraftig og sikrer stor hjælp til fremdriften. Det betyder, at det er en leg at køre op ad bakkerne på din el-ladcykel, selv med ladet fuldt lastet. Med displayet Boxter Air kan du altid holde styr på dit batteriniveau, afstand, hastighed og endda justere, hvor meget hjælp du vil have fra elmotoren. Hos Two Wheel Company mener vi  at det er Triobikes svar på god kvalitet som stadig er til at betale. Den starter i kr. 29.999,- inkl. moms uden sæder, seler og kaleche.

594

Medarbejderen betaler

pr. md. inkl. moms

1215

Arbejdsgiveren betaler

pr. md. ekskl. moms

* Eksemplet er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi. I eksemplet er er elcyklens pris sat som den vejledende udsalgspris og vi har regnet med et gennemsnits skattetræk på 40% for den enkelte medarbejder.

833

Medarbejderen betaler*

pr. md. inkl. moms

Mulighed for on-site service

Pris fra 32.000DKK ekskl. moms - 40.000DKK inkl. moms

Medarbejderpris

i alt inkl. moms.

Mulighed for on-site service

* I eksemplet er prisen beregnet på finansiering over 48 måneder. Udbetalingen er 0 kr. og mulighed for on-site service.

Medarbejdercykel – uden omkostninger for fimaet

Hvis firmaet ønsker at hjælpe medarbejderen til en god elcykel, uden at firmaet involveres økonomisk, er der en helt ny måde dette kan gøres på. Gennem en aftale mellem firmaet og Two Wheel Company åbnes der op for at medarbejderne opnå store rabatter på elcyklerne, samtidig med at de får adgang til gratis service i 24 måneder. Denne service foretages på firmaadressen, så det hele gøres nemt. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så firmaet ikke er involveret i det økonomiske. Nemt, billigt og med den bedste service, uden beregning.

Praktiske informationer

Det afhænger af batteriets størrelse, vejr og vind, terræn samt assistanceniveau, men som udgangspunkt og en lille tommefingerregel, så kan kan elcyklerne køre fra ca. 50 km og op på én enkelt opladning.

Vi har cykler i sortimentet som kan køre mellem 100 – 120 km på én enkelt opladning, selv når assistancen er sat på næsthøjeste niveau.

Det afhænger af cyklens pris. Køber man en elcykel i niveauet kr. 15.000,-, vil man ofte være fint dækket af indboforsikringen. Tjek dog altid med forsikringsselskabet. Køber man en dyrere elcykel, bør man udvide sin cykelforsikring til at dække et højere beløb. Herudover skal man være opmærksom ved køb af Speed Pedelec (elcykel som hjælper op til 45 km/t). Denne type elcykel kræver en lovpligtig ansvarsforsikring som typisk koster mellem kr. 800,- og kr. 1.000,- årligt. Med tiden vil denne type forsikring kunne tegnes gennem alle forsikringsselskaber, men for nu vil enkelte ikke forsikre denne type elcykel. Two Wheel Company har et samarbejde med Tryg, hvor denne lovpligtige ansvarsforsikring fint kan tegnes. Vi tilbyder endda i selv samme ordning en kaskoforsikring (ALL RISKS), hvor man som Speed Pedelec ejer er fuldt dækket for et lavt årligt beløb og en lav selvrisiko. Denne forsikring dækker ved både beskadigelse, ved hærværk og hvis din elcykel bliver stjålet. Denne ALL RISKS forsikring kan både købes til alm. elcykel (f.eks. en Triobike) og Speed Pedelec.

Der er grundlæggende to typer af elcykler. En alm. elcykel som assisterer op til 25 km/t. Denne betragtes lovmæssigt som en alm. cykel. Dette kan både være som Citybike, Mountainbike, foldecykel eller i en helt fjerde form. Herudover findes der en såkaldt Speed Pedelec. Denne type elcykel assisterer op til 45 km/t og kræver en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne cykel betragtes som en knallert 30 af færdselsstyrelsen.

Det korte svar er ja. Vores elcykel sortiment varierer naturligvis i pris, men et parameter har hele tiden været at have elcykler med bedst mulige udstyrsdele. Vi har dog kunder som ønsker den ultimative anti-punkterings beskyttelse, og til dem har Schwalbe udviklet et E-plus Marathon dæk. Dette har af Schwalbe fået karakteren 7, på deres egen 1 – 6 skala. Vi tilbyder en byttepris på kr. 800,- for skift af begge dæk inden levering.

Hvis udgangspunktet er at elcykel skal bruges som dagligt transportmiddel, så anbefaler vi man vælger indvendige gear. De er lettere at vedligeholde i forhold til rengøring. Udvendige gear har dog den fordel, at trådet er lettere da gearet nærmest ingen modstand har.

Det er lidt en smagssag, men hvis man har spørgsmål, så står vi altid klar med specifik rådgivning i forhold til den konkrete cykel og rytterens behov.

Hos Two Wheel Company har vi inkluderet en 24 måneders serviceaftale i medarbejdertilbuddet, og denne foregår på firmaets lokation (on-site) uagtet hvor i landet firmaet ligger. Om firmaets medarbejdere køber én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på firmaets adresse. Vi servicerer fuldt ud og aftalen dækker al kørsel, arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Der serviceres 4 gange henover de første 24 måneder af elcyklens levetid. Herefter kan ny individuel aftale tegnes mod merbetaling.

GPS tracking ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb af GPS-løsning inkluderes 1 år abonnement. Priser fra kr. 1.280,00 ekskl. moms, men inkl. montering.

Log in with your credentials

Forgot your details?