Stromer ST3 Comfort

Beskrivelse

Stromer ST3 gør transport til en leg. Den kraftfulde baghjulsmotor hjælper op til 45km/t, så du nemt kan pendle uden anstrengelser. Stromer har lavet deres ST3 med pendlerens komfort, som højeste prioritet. Det mærker du med det samme du træder i pedalerne på cykelstierne. Forbind det fuldt integreret touchscreen display med OMNI connect og få endnu mere ud af din Stromer. ST3 modellen fås både som “Comfort” (dvs. med lav indstining) og “Sport” – i begge tilfælde er det muligt at få en forgaffel med suspension. Man kan i øvrigt vælge mellem farverne Cool White og Deep Black.

Ryd

OBS: Leasingydelsen er inkl. serviceaftale 2x årligt samt kaskoforsikring. Priserne er ekskl. moms og ekskl. finansierings- og leveringsomkostninger samt klargøring.

null

Stelstørrelse

    ,
    Stelstørrelse
null

Steltype

null

Rækkevidde

null

Max. hastighed

Lær mere om de måder du kan betale på:

Virksomheden betaler

pr. md. ekskl. moms

1613 kr.

Løsningen her er til de virksomheder som vil benytte elcykler eller Lad elcykler som arbejdsredskab. Det kan være Puljecykler til brug for medarbejderne i arbejdstiden eller eksempelvis Lad elcykler som inkluderes i den daglige drift. Virksomheden betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing samt en on-site serviceaftale og kaskoforsikring. Typisk uden udbeting.

Læs mere

* Eksemplet er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi. I eksemplet er er elcyklens pris sat som den vejledende udsalgspris og vi har regnet med et gennemsnits skattetræk på 40% for den enkelte medarbejder.

Pris

pr. md. inkl. moms

1131 kr.

* I eksemplet er prisen beregnet på finansiering over 48 måneder. Udbetalingen er 0 kr. og mulighed for on-site service.

Hvis firmaet ønsker at hjælpe medarbejderen til en god elcykel, uden at firmaet involveres økonomisk, er der en helt ny måde dette kan gøres på. Gennem en aftale mellem firmaet og Two Wheel Company åbnes der op for at medarbejderne opnå store rabatter på elcyklerne, samtidig med at de kan få adgang til service. Denne service foretages på firmaadressen, så det hele gøres nemt. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så firmaet ikke er involveret i det økonomiske. Nemt, billigt og med den bedste service, uden beregning.

Læs mere

GET STARTED

0$

Thank you, we will contact you soon !

Step A

You need to select an item to continue

Step B

You need to select an item to continue

Final cost

The final estimated price is :

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Pris

i alt inkl. moms.

Pris fra 43.448kr. ekskl. moms - 54.310kr. inkl. moms

* I eksemplet er prisen ikke fremvist med den besparelse og eventuelle tilvalg, som din arbejdsplads eventuelt har opnået. Mulighed for on-site service.

Medarbejderen betaler

pr. md. inkl. moms

788 kr.

Arbejdsgiveren betaler

pr. md. ekskl. moms

1613 kr.

Arbejdsgiveren kan hjælpe medarbejderen til en perfekt løsning. Firmaet betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing, samt fuld service og forsikring. Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning som trækkes automatisk over lønnen. Medarbejderen kan frit disponere over elcyklen, og firmaet tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen ekstra livskvalitet.

Læs mere

* Eksemplet er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv overtager elcyklen efter leasingperioden til aftalt restværdi. I eksemplet har vi regnet med et gennemsnits skattetræk på 38% for den enkelte medarbejde

Få et uforpligtende tilbud

Praktiske informationer

Ja leasing gør det muligt for virksomheder at spare på omkostningerne. Herudover inkluderer vi en on-site serviceaftale hvor vi kommer til virksomheden og servicer elcyklen. Serviceaftale inkluderer arbejdsløn, al slitage og omkostninger i den forbindelse. Udover serviceaftale inkluderer vi også fuld forsikring (kasko) gennem vores samarbejdspartner Tryg. Denne All Risks forsikring dækker ved hærværk, beskadigelse og tyveri og har en lav selvrisiko på kun kr. 1.000,-

 

Ja. Når din virksomhed leaser eller køber en elcykel til medarbejderen, skal han/hun beskattes af godet. I og med man ikke kan bevise at cyklen kun benyttes arbejdsmæssigt, kræver Skat at medarbejderen beskattes.

Man beskattes af elcyklens leasingpris inkl. service og vedligeholdelse pr. måned inkl. moms. En elcykel til kr. 30.000,- inkl. moms, koster ca. kr. 1.000,- inkl. pr. måned inklusiv leasing, serviceaftale og fuld forsikring. De kr. 1.000,- vil også være den månedlige beskatning for medarbejderen og nettoomkostningen bliver således kr. 400,- ved et skattetræk på 40%.

Ja, det er muligt at inkludere udstyr i leasingen.

I første omgang afhænger det af virksomhedens økonomiske situation. Vores leasingpartnere vurderer om virksomheden bør lægge en udbetaling i forbindelse med leasing af en elcykel. Det sagt så ser vi flere virksomheder vælge at lægge en udbetaling uagtet det ikke kræves. En udbetaling nedsætter nemlig det beløb virksomheden skal have finansieret, og giver dermed en lavere månedlig leasingydelse.

Vi anbefaler at lease i 24 eller 36 måneder. Således holdes leasingydelsen på et rimeligt niveau. Det er dog muligt at lease fra 12 måneder til 48 måneder. Ved 48 måneders leasing skal virksomheden selv indestå for restværdien, hvilket betyder at de er forpligtet til at tilbagekøbe elcyklen til på forhånd aftalt pris efter endt leasing.

Der er her to muligheder. Første mulighed går på at virksomheden vælger at indestå for restværdien, hvilket betyder at de forpligter sig til at tilbagekøbe elcyklen efter endt leasingperiode. Dette ser vi ofte hvis virksomheden mener de kan bruge cyklen efter leasingperioden. Især de store el-lad elcykler som benyttes til service eller udbringning leases på denne måde. Denne type leasing kalder finansiel leasing. Den anden mulighed er hvis virksomheden vælger at returnere elcyklen efter endt leasingperiode. Dette kaldes operationel leasing og vælges ofte, hvis virksomheden ønsker at være opdateret med nyeste elcykelmodeller så vidt muligt og ikke bekymre sig om den ”gamle” model.

Hos Two Wheel Company er serviceaftalen inkluderet i leasingen og er en on-site aftale. Det betyder at servicering foregår på virksomhedens adresse uagtet hvor i landet virksomheden ligger. Om virksomheden leaser én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på virksomhedens adresse. Vi servicerer fuld ud og aftalen dækker al arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Antal servicebesøg afhænger af leasingaftalens længde. Der serviceres f.eks. 4 gange i forbindelse med en 24 måneders leasingaftale og 5 gange ved en 36 måneders leasingaftale.

Vi er stolte af vores aftale med Tryg forsikring, hvor vi kan tilbyde en All Risks forsikring til lav månedlig ydelse og en fast selvrisiko på kun kr. 1.000,-. En All Risks forsikring kan sammenlignes med en kaskoforsikring, hvor evt. beskadigelse, hærværk og tyveri er dækket. Vi sender gerne kopi af betingelserne hvis ønsket.

En elcykel som arbejdsgiver stiller til fri rådighed for den ansatte til privat brug, herunder til befordring mellem hjem og arbejde, skal beskattes, medmindre elcyklen udelukkende stilles til rådighed for erhvervsmæssig befordring (Statsskatteloven §4, Ligningsloven §16).

Anvendes elcyklen privat medfører det fuld beskatning af godet. Anvendes elcyklen udelukkende til kørsel mellem bopæl og fast arbejdsplads, er der tale om arbejdsgiver betalt transport (fri befordring), hvilket som udgangspunkt kun beskattes, hvis den ansatte samtidig modtager befordringsfradrag.

Med andre ord bliver en elcykel stillet til rådighed for den ansatte ikke beskattet, hvis den ansatte ikke modtager befordringsfradrag.

Log in with your credentials

Forgot your details?