Seaside Bike Signature

Indhent et konkret tilbud på telefonen

+45 31 33 20 00

Pris fra 31.196DKK ekskl. moms - 38.995DKK inkl. moms

Beskrivelse

En Seaside Bike er en cykel af høj kvalitet, hvor hver cykeltur er en fornøjelse. Tænk engang at blive fri for trafikpropper og støj, og i stedet stille og roligt suse frem gennem byen eller naturen.

Seaside Bike kalder selv deres el-ladcykel for en familiecykel, og fungerer også helt genialt som en familiecykel. Den er dog alligevel også virkelig velegnet til at fragte diverse produkter eller pakker og fungerer dermed også perfekt som en virksomhedscykel og et super alternativ til varebil.

Den er bygget af komponenter fra velkendte producenter, materialerne er nøje udvalgt og alt sammen med fokus på kvalitet, sikkerhed og performance. Hver Seaside Bike samles, justeres og testes naturligvis før den leveres med et fuldt opladet batteri – hop op på el-ladcyklen og træd i pedalerne, så er du klar til eventyr!

Elcyklen fås i to farver:
· Champagne
· Marineblå

582

Medarbejderen betaler

pr. md. inkl. moms

1189

Arbejdsgiveren betaler

pr. md. ekskl. moms

* Eksemplet er på 36 måneder ekskl. moms og operationel leasing, hvilket betyder at elcyklen returneres til Two Wheel Company efter endt leasingperiode. Afhentning kan også arrangeres. Finansiel leasing er også en mulighed, dvs. hvor firmaet selv overtager elcyklen efter leasingperioden til en aftalt restværdi. I eksemplet er er elcyklens pris sat som den vejledende udsalgspris og vi har regnet med et gennemsnits skattetræk på 40% for den enkelte medarbejder.

812

Medarbejderen betaler*

pr. md. inkl. moms

Mulighed for on-site service

Pris fra 31.196DKK ekskl. moms - 38.995DKK inkl. moms

Medarbejderpris

i alt inkl. moms.

Mulighed for on-site service

* I eksemplet er prisen beregnet på finansiering over 48 måneder. Udbetalingen er 0 kr. og mulighed for on-site service.

Medarbejdercykel – uden omkostninger for virksomheden

Hvis virksomheden ønsker at hjælpe medarbejderen til en god elcykel, uden at firmaet involveres økonomisk, er der en helt ny måde dette kan gøres på. Gennem en aftale mellem virksomheden og Two Wheel Company åbnes der op for at medarbejderne opnår rabatter på elcyklerne, samtidig med at de får adgang til gratis serviceaftale.

Servicen af elcyklen udføres på virksomhedens adresse – nemt og bekvemt. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så virksomheden ikke er involveret i det økonomiske.

Nemt, billigt og med den bedste service – uden beregning.

Elcykel via lønnen

Arbejdsgiveren kan hjælpe medarbejderen til en perfekt løsning.

Firmaet betaler én månedlig ydelse, som dækker leasing, samt fuld service og forsikring.

Medarbejderens udgift ligger i en lav beskatning som trækkes automatisk over lønnen. Medarbejderen kan frit disponere over elcyklen, og firmaet tilbyder et nyt personalegode, som giver medarbejderen ekstra livskvalitet!

Praktiske informationer – Spørgsmål & Svar

Elcyklen
Højde: 110 cm
Længde: 217 cm
Bredde: 81 cm

Kassen
Højde: 52,5 cm
Længde: 88 cm
Bredde: 59,5 cm

Se også billedet nedenfor.

Selerne skal krydses i ryggen, så de ikke glider ned over skuldrene. Så vender spændet også den rigtige vej.

Der er grundlæggende to typer af elcykler. En alm. elcykel som assisterer op til 25 km/t. Denne betragtes lovmæssigt som en alm. cykel. Dette kan både være som Citybike, Mountainbike, foldecykel eller i en helt fjerde form. Herudover findes der en såkaldt Speed Pedelec. Denne type elcykel assisterer op til 45 km/t og kræver en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne cykel betragtes som en knallert 30 af Færdselsstyrelsen.

Læs mere om Speed Pedelecs på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

De bruges som parkeringsbremse. Det er meget praktisk, når cyklen skal parkeres. Brems hårdt og bevæg så grebet for at låse bremsen.

Dette er afhængig af mange faktorer, men generelt kan man sige, at batteriet rækker til ca.: 5-700 opladninger før det kan være tid til udskiftning.

Ca. 50-80 km ved normale forhold*

*Cyklens rækkevidde kan svinge meget afhængig af forholdene. Modvind, tung last, kraftige bakker etc. vil reducere rækkevidden.

Integreret GPS fra vores GPS-leverandør – god mod tyverisikring og sporing i realtid med Seaside Bikes App for iOS og Android.

Disse råd vedrørende vedligehold er en forudsætning for, at garantien gælder.

Manglende vedligehold kan udgøre en fare i trafikken, og medføre at cyklens konstruktion svækkes eller ældes før tid.

Hvis du derimod vedligeholder din cykel, kommer den til at vække glæde i mange år.

Gør det til en vane regelmæssigt at kontrollere og spænde alle skruer, eger, møtrikker, og pedaler.
Eventuelt slør i hjul-, krumtap, styrlejer, samt mellem kassen og stel (centrumbolt) skal straks udbedres af et cykelværksted.
Sørg for at have velpumpede dæk, da det giver lavere friktion og reducerer risiko for punktering og beskytter fælgene mod stød.
Hvis egerne føles løse, eller der kommer en konstant tikkende lyd fra hjulene, er det tid til at indlevere cyklen til efterspænding af egerne og/eller opretning af fælg.

Dette bør altid kontrolleres indenfor nogle uger fra du har taget din nye cykel i brug.

Opbevaringen af cyklen skal helst ske i et regnfrit rum. Hvis dette ikke er muligt, skal kaleche og overtræk bruges.
Ved skader i lakken på stel eller kasse bør man reparere med lakmaling for at forhindre, at der opstår rust eller fugt.

En ren cykel er nemmere at vedligeholde og de fleste komponenter på din cykel fungerer bedre og holder længere, når de ikke er dækkede af snavs, olie, salt, etc.

Vask derfor cyklen regelmæssigt. Ved vask bør du undgå at vand og rengøringsmiddel trænger ind i cyklens lag – som f.eks. pedaler, nav og styrleje – eftersom rengøringsmiddel opløser det fedt, der er i lejerne.

Batterier til elcykler må ikke udsættes for ekstrem varme eller vand gennem længere tid. Hvis cyklen ikke bruges i en længere periode, skal batteriet opbevares i et tørt og køligt rum.

Hvis batteriet ikke bruges i en længere periode, skal der foretages en vedligeholdelsesopladning a ca. 2 timer per måned.

Efter rengøring er det meget vigtigt at man smører alle bevægelige dele (gear, wire og pedalfæste).

OBS!

Husk at cykle med varsomhed. Kraftige stød fra f.eks. fortov kan skade cyklen, specielt hvis man kører med tung last. Hvis det sker gentagende gange, kan der ske skader på stellet.

Dette gælder også ved overlastning (max last i kassen er 100 kg).

Cyklen er beregnet til normal kørsel på vejene, og er ikke et terrænkøretøj.

Log in with your credentials

Forgot your details?