Triobike Boxter Rear Drive - Two Wheel Company

Triobike Boxter Rear Drive

    Antal gear

Indhent et konkret tilbud på telefonen

Vejl. udsalgspris 33.770,-

Et stilfuldt og reelt alternativ til familiebilen. Triobike Boxter er for dig og dem du kan passe ned i ladet rundt i byen med komfort, og med minimal indsats. Ikke mere myldretidstrafik, parkering de snævre steder eller forsinkede tog. Kun dig, dine børn, masser af indkøbsposer og de danske cykelstier. Nyd turen i alt slags vejr, når som helst på året.

Batteriet opbevares bekvemt under bagagebægeret og er lige så let at oplade som en smartphone. For at undgå eventuelle overraskelser holder det praktiske display styr på batteriniveau, afstand og hastighed – til dine mere energiske dage skal du blot justere, hvor meget hjælp du vil have fra elmotoren. Promovec e-systemer leveret af Triobike overholder EN 15194-standarden.

704

Medarbejderen betaler*

pr. md. inkl. moms

Inkl. 24 måneders gratis service

Vejl. udsalgspris 33.770,-

Medarbejderpris

i alt inkl. moms.

Inkl. 24 måneders gratis service

* I eksemplet er prisen beregnet på finansiering over 48 måneder. Udbetalingen er 0 kr. og inkl. 24 måneders gratis service.

Medarbejdercykel – uden omkostninger for fimaet

Hvis firmaet ønsker at hjælpe medarbejderen til en god elcykel, uden at firmaet involveres økonomisk, er der en helt ny måde dette kan gøres på. Gennem en aftale mellem firmaet og Two Wheel Company åbnes der op for at medarbejderne opnå store rabatter på elcyklerne, samtidig med at de får adgang til gratis service i 24 måneder. Denne service foretages på firmaadressen, så det hele gøres nemt. Selve handelen af elcyklen sker direkte mellem medarbejderen og Two Wheel Company, så firmaet ikke er involveret i det økonomiske. Nemt, billigt og med den bedste service, uden beregning.

Praktiske informationer

Det afhænger af batteriets størrelse, vejr og vind, terræn samt assistanceniveau, men som udgangspunkt og en lille tommefingerregel, så kan kan elcyklerne køre fra ca. 50 km og op på én enkelt opladning.

Vi har cykler i sortimentet som kan køre mellem 100 – 120 km på én enkelt opladning, selv når assistancen er sat på næsthøjeste niveau.

Det afhænger af cyklens pris. Køber man en elcykel i niveauet kr. 15.000,-, vil man ofte være fint dækket af indboforsikringen. Tjek dog altid med forsikringsselskabet. Køber man en dyrere elcykel, bør man udvide sin cykelforsikring til at dække et højere beløb. Herudover skal man være opmærksom ved køb af Speed Pedelec (elcykel som hjælper op til 45 km/t). Denne type elcykel kræver en lovpligtig ansvarsforsikring som typisk koster mellem kr. 800,- og kr. 1.000,- årligt. Med tiden vil denne type forsikring kunne tegnes gennem alle forsikringsselskaber, men for nu vil enkelte ikke forsikre denne type elcykel. Two Wheel Company har et samarbejde med Tryg, hvor denne lovpligtige ansvarsforsikring fint kan tegnes. Vi tilbyder endda i selv samme ordning en kaskoforsikring (ALL RISKS), hvor man som Speed Pedelec ejer er fuldt dækket for et lavt årligt beløb og en lav selvrisiko. Denne forsikring dækker ved både beskadigelse, ved hærværk og hvis din elcykel bliver stjålet. Denne ALL RISKS forsikring kan både købes til alm. elcykel (f.eks. en Triobike) og Speed Pedelec.

Der er grundlæggende to typer af elcykler. En alm. elcykel som assisterer op til 25 km/t. Denne betragtes lovmæssigt som en alm. cykel. Dette kan både være som Citybike, Mountainbike, foldecykel eller i en helt fjerde form. Herudover findes der en såkaldt Speed Pedelec. Denne type elcykel assisterer op til 45 km/t og kræver en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne cykel betragtes som en knallert 30 af færdselsstyrelsen.

Det korte svar er ja. Vores elcykel sortiment varierer naturligvis i pris, men et parameter har hele tiden været at have elcykler med bedst mulige udstyrsdele. Vi har dog kunder som ønsker den ultimative anti-punkterings beskyttelse, og til dem har Schwalbe udviklet et E-plus Marathon dæk. Dette har af Schwalbe fået karakteren 7, på deres egen 1 – 6 skala. Vi tilbyder en byttepris på kr. 800,- for skift af begge dæk inden levering.

Hvis udgangspunktet er at elcykel skal bruges som dagligt transportmiddel, så anbefaler vi man vælger indvendige gear. De er lettere at vedligeholde i forhold til rengøring. Udvendige gear har dog den fordel, at trådet er lettere da gearet nærmest ingen modstand har.

Det er lidt en smagssag, men hvis man har spørgsmål, så står vi altid klar med specifik rådgivning i forhold til den konkrete cykel og rytterens behov.

Hos Two Wheel Company har vi inkluderet en 24 måneders serviceaftale i medarbejdertilbuddet, og denne foregår på firmaets lokation (on-site) uagtet hvor i landet firmaet ligger. Om firmaets medarbejdere køber én eller flere elcykler, ja så foregår servicering på firmaets adresse. Vi servicerer fuldt ud og aftalen dækker al kørsel, arbejdsløn, slitage og omkostninger i den forbindelse. Der serviceres 4 gange henover de første 24 måneder af elcyklens levetid. Herefter kan ny individuel aftale tegnes mod merbetaling.

GPS tracking ikke inkluderet som standard, men kan tilkøbes og eftermonteres. Vi har løsninger til hele vores sortiment af elcykler, og ved køb af GPS-løsning inkluderes 1 år abonnement. Priser fra kr. 1.280,00 ekskl. moms, men inkl. montering.

null

Snak med en ekspert

Two Wheel Company's dedikerede eksperter sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have.Kontakt vores eksperter »
null

Book et møde

Ønsker du at vi tager en uforpligtende dialog, så lad os gerne vide lidt om hvornår du har tid til at mødes.Find en mødedato »

Log in with your credentials

Forgot your details?