Privatlivspolitik - Two Wheel Company

Privatlivspolitik

Vi indsamler og bruger dine oplysninger i forsøget på at give dig den bedst mulige oplevelse og for at etablere og opretholde kontakt til dig. Vi respekterer og beskytter dit privatliv og fortroligheden af dine personlige oplysninger.

  • Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi har om dig ved at henvende dig til os.
  • Du kan til enhver tid få unøjagtige persondata rettet eller slettet
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
  • Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev

Vi indsamler dit navn, email og telefonnummer, hvis du selv indtaster oplysningerne og aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev eller benytter vores kontaktformular.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig og din brug af websitet via cookies. Se afsnit 2.

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn, alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i afsnit 2. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold.

Vi benytter herudover en række betroede tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder hosting og backup. De handler udelukkende på vores vegne og må ikke anvende disse data til egne formål og er underlagt fortrolighed om disse.

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Log in with your credentials

Forgot your details?