Leasing

VI TILBYDER  ET ATTRAKTIVT FINANSIELT PRODUKT

 

Two Wheel Company har indgået partnerskaber med nogle af Danmarks største og mest anerkendte leasing- og finansieringsselskaber og sammensat et attraktivt finansielt produkt til vores kunder.

Disse stærke partnerskaber garanterer vores kunder, at de opnår optimal sikkerhed i en leasingaftale, som fungerer for alle parter.

Den pågældende leasingaftale vil blive tilpasset den enkelte kunde, både ift. beløbsramme, periode samt ønsker til udstyr og andre tilvalg.

Service

VI TAGER SERVICE TIL ET NYT NIVEAU MED KONCEPTET MOBIL SERVICE

 

Two Wheel Company har en teknisk afdeling, som selv udøver service. Samtidig har vi indgået aftaler med et netværk af eksterne partnere i form af certificerede værksteder og andre el-cykel-servicepartnere.

Vi kontakter vores kunder i god tid inden et forestående servicetjek. Som minimum følger vi kravene til service fremsat af Brancheforeningen Danske cykelhandlere.

Derudover sætter vi en ære i at yde markedets bedste service ved, at vi kommer ud til kunderne med vores nye servicekoncept Mobil Service.

Forsikring

VI FORSIKRER DIG OM, AT DER BLIVER PASSET GODT PÅ DINE EL-CYKLER

 

Two Wheel Company har indgået aftaler med førende forsikringsselskaber i Danmark, så vores kunder kan føle sig sikre og trygge, når de har valgt en løsning hos os.

Ordningerne dækker en lang række områder, som f.eks. tyveri, hærværk og skader osv.

Derudover er alle el-cykler fra Two Wheel Company forsynet med forsikringsgodkendte låse, og vi kan tilbyde integrerede GPS-tracking-systemer til en række af el-cykeltyperne.

I KAN FRIT VÆLGE MELLEM:

Leasingperiode på 24 eller 36 måneder

 

Operationel leasing: Two Wheel Company indestår for restværdien, således kunden ikke skal bekymre sig om el-cyklen og dennes værdi, når leasingperioden udløber. Cyklen leveres blot tilbage.

 

Finansiel leasing: Kunden køber el-cyklen af leasingselskabet til fast restværdi efter endt leasingperiode

Vores samarbejdspartnere