Få din nye elcykel gennem virksomheden eller køb som privatperson. Brug for vejledning? Så en af vores eksperter hjælpe dig – det er sevlfølgelig gratis.

Enkle elcykelordninger til virksomheder, medarbejdere og private

Vi tilbyder grønne mobilitetsløsninger som fremmer medarbejdertrivsel, og som er nemme for firmaet at gennemføre.

 

Vi deler vores løsninger op i 4 kategorier

Fri cykel

Få en elcykel via lønnen

Metoden er enkel: Firmaet leaser elcyklen og medarbejderen bliver let beskattet, og kan derefter frit benytte elcyklen efter egne ønsker og behov.Læs mere »

Medarbejdercykel

Privat køb med firmafordele

Firmaer kan også ønske en løsning, hvor man bakker det grønne initiativ op, men hvor firmaet ikke er direkte involveret i økonomien omkring elcyklen.Læs mere »

Mødecykel

Elcykler til brug i firmaet

Et skridt på vejen mod mere effektivitet og sundhed kan være at stille en pulje af elcykler til fri afbenyttelse for medarbejderne i arbejdstiden.Læs mere »

El-ladcykel

Skræddersyet til erhverv

Gennem et stort sortiment af eldrevne transportcykler er der mulighed for at skræddersy løsninger til erhvervsmæssige formål.Læs mere »

Disse virksomheder har vi allerede fundet løsningerne til – De er med til at fremme elcyklismen og et grønnere Danmark

Two Wheel Company hjælper med valget af den rigtige løsning

Vores “Alt-i-en” koncept

er pakkeløsninger til erhverv og medarbejdere med forksellige muligheder for finansiering, service og forsikring. Det kalder vi for “Alt-i-en”, i ønsket om at gøre det nemt for vores kunder.

null

Leasing

En attraktiv økonomisk aftale er ofte afgørende for et godt køb

Two Wheel Company har derfor tilpasset vores tilbud til markedets krav. Vi tilbyder leasing til firmaer og kontantkøb samt finansiering til medarbejdere.Forstå leasing »

null

Service

En autoriseret mobil service ordning efter eget ønske og lokation

Two Wheel Company har en teknisk afdeling, som selv udøver service af elcykler. Servicen udføres på firmaets adresse, så løsningen bliver optimal for medarbejderne.Alt om service »

null

Forsikring

En sikker og fornuftig løsning der altid giver fuld tryghed

Det skal være trygt at være elcykelbruger. Two Wheel Company har derfor indgået aftaler med et førende forsikringsselskab i Danmark, så vores kunder kan føle sig sikre og trygge, når de har valgt en løsning hos os.Hvad dækkes »

©2021 - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?