Sæt strøm til firmaets grønne politik

En grønnere profil er på dagsordenen hos de fleste virksomheder i dagens Danmark. Et skridt på vejen kan være en pulje af el-cykler til fri afbenyttelse. Når medarbejderen tager disse frem for andre transportmidler, er virksomheden samlet set med til at spare miljøet for brændstof og nedbringe CO2. Samtidig får medarbejderen frisk luft og ekstra motion i arbejdstiden.

 

Det kan godt betale sig

En pulje med el-cykler giver også mening rent økonomisk. Du betaler et fast månedligt beløb for at lease cyklerne – her kommer ingen overraskelser. Til gengæld får dine medarbejdere en smidig transportform, der hverken koster brændstof, parkeringsudgifter, taxaboner eller spildtid i trafikken.

Tæt partnerskab

Two Wheel Company tilbyder dig et tæt partnerskab, hvor vi både yder teknisk, finansiel og forsikringsmæssig rådgivning og tager os af al service. Vi sørger for, at din virksomhed altid er opdateret på de nyeste modeller og tilbehør.

  

Frit valg og mange muligheder

Vi tilbyder forskellige typer af el-cykler med mulighed for branding. Vi sammensætter forskellige leasing- og servicepakker alt efter behov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for præcis din virksomhed.

HVAD KOSTER DET VIRKSOMHEDEN PR. MÅNED?

PRISEKSEMPLER

Kalkhoff Image 5.B move

 

Vejl. udsalgspris kr. 23.999,- inkl. moms

 

Virksomheden betaler:

24 måneder – Kr. 995,- ekskl. moms pr. måned*

(Inkl. serviceaftale og fuld forsikring)

 

36 måneder – Kr. 850,- ekskl. moms pr. måned*

(Inkl. serviceaftale og fuld forsikring)

Riese & Müller Nevo city

 

Vejl. udsalgspris kr. 29.600,- inkl. moms

 

Virksomheden betaler:

24 måneder – Kr. 1.190,- ekskl. moms pr. måned*

(Inkl. serviceaftale og fuld forsikring)

 

36 måneder – Kr. 990,- ekskl. moms pr. måned*

(Inkl. serviceaftale og fuld forsikring)

Kalkhoff Agattu 1.B Move

 

Vejl. udsalgspris kr. 15.999,- inkl. moms

 

Virksomheden betaler:

24 måneder – Kr. 795,- ekskl. moms pr. måned*

(Inkl. serviceaftale og fuld forsikring)

 

36 måneder – Kr. 670,- ekskl. moms pr. måned*

(Inkl. serviceaftale og fuld forsikring)

*Eksemplerne på 24 måneder er operationel leasing, hvor vi (Two Wheel Company A/S) indestår for restværdien. Virksomheden tilbageleverer dermed el-cyklen / el-cyklerne efter endt leasingperiode. Eksemplerne på 36 måneder er finansiel leasing og restværdien er fastsat til kr. 500,- ekskl. moms. Det betyder at virksomheden er forpligtet til at overtage el-cyklen / el-cyklerne efter endt leasingperiode.

Vi samarbejder med de bedste leverandører

ALT ER INKLUDERET

Vores el-cykelkoncept indeholder en pakke til en fast månedlig pris inkl. leasing, service og forsikring. 

Hvad med SKAT på puljecykler?

Puljecykler vil oftest have det formål, at de er stillet til rådighed for de ansatte med henblik på arbejdsrelateret befordring. I givet fald beskattes de ansatte ikke af den slags anvendelse.

Privatkørsel på puljecykler skal beskattes jvf. reglerne for medarbejdercykel.

l

Puljecyklerne skal som udgangspunkt have fast base i virksomheden eller en af dens filialer m.v. Den ansatte kan benytte puljecyklen via hjemmeadressen, dersom cyklen efterfølgende benyttes direkte til et aftalt arbejdssted/arbejdssteder. Dette svarer til arbejdsrelateret anvendelse.