"VI HÅBER, AT EL-CYKLER BLIVER EN VIGTIG DEL AF VIRKSOMHEDERNES OG MEDARBEJDERNES MOBILITET."

Michael Axelsen og Jerk Lassen, Two Wheel Company

Vi har stiftet virksomheden Two Wheel Company med et mål om at være med til at drive mobilitet på to hjul frem i Danmark. Cyklen er et naturligt valg for de fleste i fritiden, men vi ser gerne, at det også bliver en større del af arbejdslivet og erhvervslivet.

Bæredygtig mobilitet er vejen frem for både miljø og byrum

Moderne el-cykler løser mange af de udfordringer, der kan ligge i at anvende almindelige cykler, eller for den sags skyld biler til arbejdsmæssige og erhvervsmæssige formål.

Two Wheel Company hjælper med at øge mobiliteten i byen og skaber samtidig en sundere og gladere kultur i virksomheden. Alt dette med økonomiske fordele for virksomhed og evt. bruger med et koncept, der også gavner miljøet.

Det skal være nemt

Når mobilitetskoncepter som Drive Now og Green Mobility fungerer, er det fordi, at det er nemt for brugerne. Barrieren for at komme i gang er meget lav. Vi håber, at vi med vores koncept kan tilbyde danske virksomheder det samme – at det er nemt.

Vi er virksomhedernes tætte samarbejdspartner, der hjælper til en grønnere og mere innovativ virksomhedsprofil gennem letforståelige leasingpakker med et højt serviceniveau.

Michael Axelsen

Partner & Adm. Direktør

Jeg en har lang karriere inden for reklame, strategi- og forretningsudvikling. Herunder stor international erfaring med topledelse. Min professionelle interesse for cykler stammer fra min tidligere rolle som landechef med ansvar for etablering af Shimano i Danmark. Derudover brænder jeg for at hjælpe virksomheder få succes gennem fokus på medarbejderpleje.

Jerk Lassen

Partner & Mobility Manager

Med 15 års erfaring fra leasingbranchen, hvor jeg bl.a. har været med til at starte et leasingselskab op, lancere mobilitetskoncepterne BMW Drive Now og AlphaCity, ser jeg mobilitet som en af mine kernekompetencer. Derfor ligger mit fokus på at udvikle de rigtige mobilitetsløsninger for vores kunder. I fritiden er jeg en passioneret cykelentusiast og superpendler, nu hvor jeg har fået øjnene op for fordelen ved el-cykler.